NASA prezinta dovezile: Americanii au ajuns cu adevarat pe Luna (Galerie foto & Video)

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 22:50
18146 citiri
NASA prezinta dovezile: Americanii au ajuns cu adevarat pe Luna (Galerie foto & Video)
Foto: Daily Mail

Unele teorii ale conspiratiei afirma ca astronautii americani nu au ajuns pe Luna. Dar, iata ca acum NASA scoate la iveala dovezi de netagaduit din arhive, care arata ca astronautii misiunilor Apollo au aselenizat cu adevarat.

NASA a publicat mai mult de 17.000 de fotografii ale programului Apollo, inclusiv imagini rare din misiunea Apollo 13, potrivit Daily Mail.

Acum 45 de ani, trei americani au orbitat in jurul Lunii cu naveta Apollo 8, deschizand calea spre prima misiune de succes a omenirii pe un alt corp ceresc.

Astronautii Frank Borman, James Lovell si William Anders au fost primii care au fotografiat Pamantul de departe si Luna de aproape.

Acum, NASA a scos din arhive peste 17.000 de fotografii ale celor 33 de astronauti care au fost in misiunile Apollo si care au ajuns in spatiu, in programul lunar, inclusiv ale celor 12 care au pus piciorul pe suprafata Lunii.

Arhiva arata nu numai celebrele fotografii ale misiunii Apollo 11, dar si imagini in care este prezentata munca de zi cu zi a astronautilor.

Unele imagini luate de astronauti sunt realizate chiar impotriva ordinelor Centrului de control. Printre fotografii apar si versiuni de inalta rezolutie luate de Neil Armstrong, dupa ce el a devenit primul om care a ajuns pe un alt corp ceresc.

In cadrul progarmului Apollo au murit trei astronauti, Virgil Grissom, Edward White si Roger Chaffee.

Imaginea lui Edwin 'Buzz' Aldrin, pasind pe Luna, a devenit una dintre fotografiile legendare din lume.

O fotografie faimoasa a lui Neil Armstrong, dupa ce a coborat pe Luna, este una dintre cele mai fascinante imagini din arhiva NASA, din cadrul misiunii Apollo 11.

"Spectacolul s-a terminat, inapoi la munca", pare sa spune aceasta fotografie surprinsa in timpul misiunii Apollo 12.

Imaginea arata experimente si alte lucrari stiintifice realizate pe solul lunar de catre astronauti.

Roverul lunar a fost folosit in cadrul misiunii Apollo 15. David Scott si James Irwin au petrecut trei zile pe Luna, din care aproape 19 ore in afara modulului lunar.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#dovezi astronauti SUA Luna, #fotografii arhiva NASA Luna, #fotografii rare astronauti Luna, #imagini Luna misiuni Apollo , #NASA