Extraterestrii au aterizat? OZN filmat la sol, in Siberia (Video)

Sambata, 27 August 2011, ora 21:50
19683 citiri
Extraterestrii au aterizat? OZN filmat la sol, in Siberia (Video)
Foto: Daily Mail

Un OZN urias, stralucitor, a aterizat intr-o zona indepartata din Siberia, Rusia, sustine presa britanica, care a difuzat o inregistrare ce prezinta o "farfurie zburatoare" care se gaseste la sol, pe zapada si mai multi "omuleti verzi" in apropiere.

"Extraterestrii au aterizat", titreaza presa britanica. Uimitorul film prezinta "omuleti verzi, care merg pe jos, dupa ce OZN-ul a coborat pe sol", informeaza Daily Mail.

Pentru un extraterestru, care doreste sa exploreze Pamantul, desertul inghetat din Siberia nu poate fi cel mai atractiv loc de debarcare. Dar, daca filmul este adevarat, acesta este locul in care "omuletii verzi" au ales sa aterizeze cu OZN-ul lor.

Imaginile filmate in indepartata regiune Irkutsk, din Siberia, par sa arate o aeronava ciudata, stralucitoare, si cinci extraterestri, care merg pe jos, prin zapada.

Filmul arata ceea ce ar putea fi un extraterestru de 120 de centimetri inaltime, stand la aproximativ 50 de metri distanta de aeronava stralucitoare si alte patru figuri similare, aflate in apropiere.

Filmuletul a fost inregistrat la doua zile dupa ce niste misterioase lumini au aparut noaptea pe cerul Siberiei, deasupra localitatii Bayanday, tot in Irkutsk.

"Aceste doua inregistrari, realizate de doi martori independenti, arata un eveniment petrecut cu un OZN, de proportiile celui de la Roswell, care a avut loc in Rusia", spune expertul in OZN-uri Mike Cohen.

"La doua zile dupa ce aceste doua clipuri au fost inregistrate, in orasul Bayanday s-a raportat prabusirea unui obiect imens stralucitor, de culoare roz si albastra. O explozie enorma a fost auzita pe o arie larga", adauga specialistul.

El sustine ca politia si salvarea au fost bombardate cu apeluri telefonice din partea locuitorilor speriati. "Militarii au confirmat ca nu s-a efectuat niciun exercitiu in zona si prin urmare ei nu pot fi responsabili pentru aparitia unui OZN", a adaugat el.

Acesta sustine ca autoritatile au organizat musamalizarea evenimentului.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#ozn siberia 2011 video, #aparitie ozn siberia video, #extraterestri filmati siberia, #ozn aterizat siberia rusia , #OZN