Imagini uimitoare ale unui OZN prezentate de guvernul din Chile (Galerie foto)

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 21:47
11292 citiri
Imagini uimitoare ale unui OZN prezentate de guvernul din Chile (Galerie foto)
Foto: Huffington Post

Un departament din cadrul guvernului din Chile a publicat analiza a doua fotografii de foarte buna calitate a unui OZN surprins deasupra unei mine de cupru din aceasta tara. Imaginile au fost luate la mina Collahuasi din Chile.

Fotografiile arata un obiect zburator neidentificat, iar ele au fost analizate de Comitetul pentru studiul fenomenelor aeriene anormale (CEFAA) din cadrul Fortelor Aeriene din Chile, potrivit Huffington Post.

OZN-ul a fost fotografiat la mai mult de 4.200 de metri altitudine deasupra nivelului marii in platoul Andean din nordul indepartat al statului Chile.

Locul este o zona cu un nivel scazut al oxigenului si un cer neobisnuit de clar, regiunea fiind una pustie.

Din mina Collahausi sunt extrase minereuri de cupru si concentrate de molibden.

Patru tehnicieni, profesionisti specializati in electricitate, electronica si controlul fluidelor, au lucrat acolo in aprilie 2013. Ei fost martori oculari la observarea unui obiect in forma de disc care s-a apropiat incet si a fost prezent pe cer mai mult de o ora.

El s-a deplasat in diferite pozitii, pana la o altitudine de aproximativ 600 de metri. Un technician a luat fotografii ale OZN-ului cu un aparat foto Kenox Samsung S860.

Ciudatul obiect nu a facut niciun zgomot, iar in cele din urma a disparut in directia est. Martorii au decis sa nu spuna nimanui despre observarea OZN-ului, avand intentia sa pastreze fotografiile.

Dar cateva luni mai tarziu, fotograful a aratat ocazional imaginile inginerului sef al minei, care a cerut niste copii. El a trimis imaginile la CEFAA si a cerut ca informatiile sa-i fie trimise lui.

Biroul meteorologic din Chile a confirmat ca in acea zi a fost un cer senin si nu a existat posibilitatea formarii unor nori lenticulari. Oficialii CEFAA au confirmat ca nu au existat drone care sa zboare in zona minei.

Analiza guvernamentala concluzioneaza ca "este un obiect sau un fenomen de mare interes si poate fi calificat ca un OZN".

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#OZN fotografiat Chile, #imagini OZN guvern Chile, #aparitie OZN cerul Chile , #OZN