OZN pe cerul Australiei? Pacaleala cu nume mari de la Hollywood

Duminica, 17 Martie 2013, ora 23:04
3317 citiri
OZN pe cerul Australiei? Pacaleala cu nume mari de la Hollywood

De cateva decenii, apar tot felul de marturii, fotografii si chiar filme cu care diferiti martori oculari demonstreaza lumii ca au vazut personal un OZN, iar cercetatori seriosi studiaza informatiile, intocmind studii, cu care umplu rafturile librariilor, spre buucuria amatorilor de senzational.

Senzationalul este cu atat mai emotionant, atunci cand persoana care s-a intanit cu elementul extraterestru nu este un anonim oarecare. Un nume notoriu poate da faptului un plus de credibilitate.

Acum cateva zile, cunoscutul actor australian Russell Crowe, laureat al pemiului Oscar, al premiului Globul de Aur si altor premii internationale, a postat pe pagina sa Twitter stirea ca a vazut personal un OZN si ca a avut ocazia sa-l filmeze, informeaza intellihub.

Ocazia consta in faptul ca, urmarind viata liliecilor, a pus camera sa filmeze mai multe ore un anumit peisaj, in care - pe neaseptate - a aparut un OZN. Cele explicate erau sustinute si de imagini YouTube, cu scopul de a convinge publicul asupra autenticitatii celor prezentate.

O asemenea informatie nu putea sa scape presei de senzatie, iar publicarea ei presupunea verificarea amanuntita. Presei nu i-a scapat, verificarea s-a facut si astfel s-a descoperit ca imaginile You Tube proveneau dintr-un film SF, turnat cu patru ani in urma de cineastul Menuiller Duane, prieten cu actorul Russell Crowe.

Mai mult decat atat, presa insinueaza ca Russell Crowe a actionat astfel, ca sa atraga atentia asupra sa, in momentul cand avea nevoie de publicitate si rating pentru propriul sau film, "Orasul viciilor", aflat pe ecranele cinematografelor australiene.

Avand in vedere ca filmuletul a facut inconjurul lumii, ajungand inclusiv pe CNN si alte publicatii prestigioase, am putea spune ca actorul si-a atins scopul.

Singura scuza ar fi aceea ca scopul scuza uneori mijloacele, dar faptul pune inca o data sub semnul intrebarii zecile, sutele, miile de marturii prin care zeci, sute si mii de oameni pretind ca au vazut cu ochii lor extaterestri, iar librariile se umplu cu studiile cercetatorilor.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Russel Crowe OZN, #Russell Crowe video OZN, #Russell Crowe farsa , #OZN