Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

OZN-urile, o mare pacaleala?

Luni, 29 August 2011, ora 08:38
3988 citiri
OZN-urile, o mare pacaleala?
Foto: sott.net

In ultimul timp, in lume sunt raportate tot mai multe aparitii OZN. Cele mai numeroase au fost observate pe teritoriul SUA si al Canadei. Numeroase astfel de obiecte sunt falsuri, dar unele raman misterioase pana la capat.

In ultimul an, s-au inregistrat nu mai putin de 500 de OZN-uri vazute lunar, spune Clifford Clift, reprezentantul unei organizatii specializate, citat de Sott. Drept urmare, recunoaste el, in fiecare saptamana, doua companii de productie vor sa faca filme pe aceasta tema.

Acesta recunoaste ca 95% dintre OZN-uri se dovedesc ireale. Multe se "dezumfla". Ele nu sunt decat baloane meteorologice, sateliti sau avioane. Uneori, OZN-urile sunt chiar parasutisti care sar noaptea din avioane.

Totusi, raman unele OZN-uri care nu pot fi explicate. Ele sunt raportate chiar de pilotii unor avioane militare sau comerciale. Astfel de cazuri pot fi vazute in documentarul postului de televiziune History, "UFOs On The Record". Au existat cazuri in care diverse obiecte au zburat pe langa avioane, au facut diverse manevre in jurul lor si apoi au disparut brusc.

Ele au fost vazute de numerosi pasageri ai acelor curse. In astfel de cazuri, OZN-ul este dirijat de o entitate inteligenta, care stie ce avion sa aleaga si ce anume sa faca.

Exemplele sunt numeroase. In 1986, un avion japonez zbura deasupra Alaskai. Brusc, acest aparat de zbor a fost inconjurat de trei obiecte zburatoare rotunde.

Pilotul a declarat ca un astfel de obiect era de patru ori mai mare decat avionul sau. El a mai declarat ca serviciile secrete americane i-au confiscat toate materialele pe aceasta tema si au musamalizat cazul.

Guvernele tarilor unde apar obiectele zburatoare neidentificate sunt acuzate de multe ori de ascundererea faptelor. Ele ies la iveala, insa, dupa zeci de ani, cand sunt declasificate. OZN-urile raman un mister, oriunde apar, chiar si la lumina zilei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#OZN extraterestri, #obiect zburator neidentificat, #dosare secrete clasificate OZN, #fals OZN , #OZN