OZN-urile si extraterestrii - pana unde ajunge obsesia oamenilor?

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 13:59
4903 citiri
OZN-urile si extraterestrii - pana unde ajunge obsesia oamenilor?
Foto: topfilm.ro

Oamenii sunt fascinati de o posibila intalnire cu extraterestri. Orice lumina difuza de pe cer devine, in ochii unora, motiv de conspiratii si povesti cu OZN-uri misterioase si extraterestri care ne invadeaza planeta. Extraterestrii au fost mereu o reteta comerciala de succes.

Un barbat in varsta de 70 de ani din SUA se poate lauda cu o performanta greu de egalat. Cel putin din punct de vedere financiar. Leroy Tessina sustine ca suma de bani pe care a cheltuit-o pentru a urmari fenomenul se ridica la aproximativ 100.000 de dolari, informeaza ABC News.

El a fost aproape de a-si pierde chiar si casa. Impatimitul fan OZN a vizitat celebrul loc Roswell, a cumparat numeroase carti despre extraterestri, si-a angajat un specialist in spiritism si si-a achizitionat chiar o casca speciala. Aceasta ar fi avut rolul de a-i impiedica pe extraterestri sa ii citeasca gandurile, sustine el.

Batranul din Los Angles spune ca acum nu mai crede in asa ceva si s-a lecuit complet de fenomenul OZN-extraterestri. "Acest lucru mi-a condus viata", declara Tessina. El a avut revelatia inexistentei extraterestrilor si OZN-urilor dupa ce a umblat prin tara cu producatorul de film Blake Freeman pentru a realiza un documentar pe aceasta tema. Ei au plecat la drum cu scopul de a lua interviuri in legatura cu rapirile extraterestrilor si alte intamplari asemanatoare.

Un mit demontat

Rezultatul calatoriei lor este productia "Gowd Bless America", care va fi lansat in data de 4 martie in SUA. Cei doi s-au imprietenit la o pizza si au decis sa plece in aceasta calatorie prin tara cu o echipa de filmare, Freeman fiind fascinat de convingerea batranului in existenta extraterestrilor. In cele din urma, rezultatul investigatiei lor demonteaza acest fenomen.

Pentru a testa mitul formelor facute de extraterestri in culturile de grau, cei doi au angajat un "specialist" pentru suma de 100 de dolari. Acesta a venit noaptea din Hawaii si a executat o frumoasa lucrare in doar patru ore.

Apoi au chemat un specialist pentru a investiga "ciudata" aparitie si acesta a zis ca este opera extraterestrilor. Documentarul relateaza si povestile unor persoane care sustin ca s-au intalnit cu extraterestri sau chiar ca sunt doar pe jumatate oameni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#ozn extraterestri existenta documentar , #OZN
Comentarii
Poza Westrop
Westrop
rank 5
Obsesie? Eu as zice curiozitate si frica de necunoscut, asa au aparut si credintele in "zeii" care veneau din cer, si mai apoi religiile:-)
Poza Cititor ziare com
Cititor ziare com
rank 5