Ziare.com

Zona 51: Secrete, da. Extraterestri, nu (Galerie foto)

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 23:17

   

Zona 51: Secrete, da. Extraterestri, nu (Galerie foto)
Zona 51 este o baza militara situata la aproximativ 80 de mile nord-vest de Las Vegas, in Nevada, SUA. Accesul publicului ramane interzis, iar legendele, cu mai mult sau mai putin adevar, au facut dim Zona 51 un loc celebru.

Ce este zona 51? Oficial o zona de testare pentru Air Force. Avertizarile cu privire la restrictiile de acces sunt insotite de patrule inarmate si supraveghere video. Existenta acestor masuri de siguranta alimenteaza ideea ca Zona 51 adaposteste dovezile vietii extraterestre, in urma accidentului Roswell, din New Mexico.

Logica demonteaza ideea, pentru ca in ultimii 60 de ani tehnologia militara a Statelor Unite nu a punctat nicio realizare exceptionala, din care sa rezulte ca s-ar fi "inspirat" din tehnia extraterestra adapostita in Zona 51.

Mult mai probabil este ca Zona 51, inconjurata de misterul si faima sa, sa fie locul perfect pentru depozitarea deseurilor toxice si extrem de toxice, scrie Live Science.

Zona 51 a fost confirmata de guvernul SUA ca fiind baza militara cu statut special de aproape 20 de ani. Ceea ce stie toata lumea este ca Zona 51 este o baza militara secreta, motivata de interesele legitime pe care le impune pastrarea secretelor militare, dar ceea ce trebuie toata lumea sa inteleaga este ca secretele nu au nimic in comun cu extraterestri.

Si asta pentru ca logica simpla spune ca dupa 60 de ani acestea nu mai puteau fi pastrate secrete. Supozitiile legate de extraterestrii au tinut departe curiosii pentru ca la adapostul "omuletilor verzi" armata a putut testa in voie noi elicoptere, avioane fara pilot, drone si alte tehnologii, pe care le-a pastrat departe de ochii curosi, care se asteptau sa vada doar tehnologie extraterestra.


O vedere aeriana a Zonei 51 si a lacului de sare care face parte din baza militara.

Specialisti militari sustin ca totul a fost o buna modalitate de a spune selectiv publicului ce se intampla acolo si a asigura cea mai buna protectie pentru activitatea militara desfasurata in Zona 51.


Zona 51 este protejata printr-un complicat sistem de camere video.

Poate ca nu intamplator speculatiile legate de extraterestri si tehnologia acestora au aparut in cursul anilor '80, atunci cand Robert Lazar declara ca a ajutat un fizician sa studieze farfurii zburatoare prabusite pe Terra, concomitenit cu o perioada de escaladare a tensiunilor dintre Est si Vest, in plina cursa a inarmarii.

In felul acesta, desi toate afirmatiile acestuia au fost demontate, zona 51 a intrat in constiinta publica ca fiind o zona unde tehnologia extraterestra este minutios studiata de americani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5017 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Să fie acolo si numărul Romanilor, de nu-l stie nimeni?

.

 

exceptional ....

am facut labba? da ! am avut ejaculllare ?? nu! poti intoarce subiectul sa spui: ai facut ejaculllare ??? da ! ai facut labba ? nu ! imi plac ochelarii tai, superman (extraterestuleo)!

 

dezvoltarea tehnologica nu a mai avansat in unele domenii

dintr-un motiv pe care o sa-l aflam in curand. :)

 

Cind?

Vreau sa-mi iau bilet in fata.

Banu' dom'le, banu. Concorde a zburat 30 de ani. Avioanele acum zboara mai incet. Ca doar zboara cu tot omu' de rind. Banu'. Petrolul cica e pe duca, d'aia-i scump. Mai e petrol de ars circa, dar pina ne prindem noi, platim.

"Logica demonteaza ideea, pentru ca in ultimii 60 de ani tehnologia militara a Statelor Unite nu a punctat nicio realizare exceptionala, din care sa rezulte ca s-ar fi "inspirat" din tehnia extraterestra adapostita in Zona 51." Si care-i tehnologia aia extraterestra din care nu s-au inspirat americanii? Apa calda? Mersul pe jos? Sau n-au fost ingineri nazisti de rezerva, care sa fie pusi la treaba?

nu conta pe mintea ta !

be cool ! stay in school !

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor