Ziare.com

Cum vor arata orasele de pe Luna (Galerie foto)

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 10:42

   

Cum vor arata orasele de pe Luna (Galerie foto)
Dupa ce au pasit pe Luna, oamenii se gandesc tot mai mult la construirea unor locuri care sa-i adaposteasca acolo. Chiar orase intregi ar putea fi construite in viitor pe Luna.

Dupa ce, recent, a fost descoperita o mare cantitate de apa pe satelitul natural al Pamantului, ideea ca Luna ar putea fi locuita ii atrage tot mai mult pe oamenii de stiinta. Informatiile sunt prezentate de revista Scientific American.

A fost lansata si o competitie de proiecte prin care sa fie concepute baze lunare, laboratoare, orase si chiar o zona agricola, totul aflat sub suprafata selenara. Cu alte cuvinte, un habitat perfect functional.

Castigatoarea proiectului (foto 1) este Bryna Andersen, studenta la un masterat in arhitectura la Universitatea Columbia. Viziunea ei se bazeaza pe colectarea energiei solare. Studenta in arhitectura s-a bazat pe ideile astrofizicianului David Criswell, de la Universitatea Houston.

El este adeptul unor baze pe Luna care sa capteze energia solara si sa o trimita pe Pamant prin fascicule de unde radar. Statia conceputa de castigatoare ar trimite energie si bazei care se afla dedesubt, pe Luna.

Acolo vor locui angajatii si turistii, insa va fi si un loc unde se vor desfasura cercetari.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4438 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NASA stie de 40 de ani că Luna e plină de extraterestr

VIDEO: O clădire ciudată de pe Lună, fotografiată cu telescopul... Luna, un obiect artificial creat de alte fiinte pentru a apărea viata pe Pămant... Arca Apocalipsei va fi amplasata pe Luna...... Cercetatorii indieni detecteaza viata pe Luna... Fotografii secrete atesta teoria conspiratiei? (FOTO)... Oamenii de stiintă au observat pentru prima oară o mini magnetosferă pe Lună, care protejează o zonă redusă de radiatiile solare:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/11/nasa-stie-de-40-de-ani-ca-luna-e-plina.html

 

Orase pe luna !

Astazi,cind lumea crapa de foame pe pamint ! 1 miliard de flaminzi ! Iar noi visam asezari pe Luna !
Rominia ,in anul 2010 nu are inca autorute,agricultura la zero,industria vai de capul ei,si noi ne gindim la agricultura pe suprafata Lunii !
Eu cred ca sintem cu "CAPU IN LUNA " !

 

Romania e, in cel mai fericit caz,, un pion pe masa de sah a istoriei...

N-avea griji, nu Romania participa in programul de constructii pe luna:-)
Nici macar niste sosele nu au putut construi cu banii de la UE.
Cei de "sus" ne mai strecoara cate ceva ce-au ascuns mult timp, ca sa ne obisnuim cu ideea, crestini fiind si crezand in fiul lui dumnezeu si al Mariei, sa nu fim socati de ce ne va dezvalui viitorul.

Sansele actuale pentru crearea unei baze pe luna: ZERO

Revista Scientific American e cunoscuta ca in mare fiind o revista de dezinformare stiintifica care publica povesti fantastice si fara nici o acoperire in realitate. Proiectul Lunar "Contellation" lansat in timpul administratiei Bush si care trebuia sa intre in activitate in 2020 a fost anulat recent de noua administratie si mutat pe Marte. Asa cum spunea cineva aici mai sus, prietenii nostri extraterestrii ne-au atras atentia ca nu avem ce cauta pe Luna, din motive pe care nu le vom discuta aici. In principiu, Luna e un element absolut vital in existenta vietii pe Pamant si orice interferenta cu prezenta ei la locatia exacta la care se afla la ora actuala poate cauza schimbari radicale si cu siguranta dramatice ale climei pe planeta noastra cu consecinte foarte grave pentru civilizatia umana. Povestea din Scientific America e asadar praf in ochii publicului, avand in vedere ca o multime de American stiu de fapt de ce guvernul lor a fost nevoit sa abandoneze proiectul Constellation. Informatia e pe Internet si include sursele care au avut acces direct la documentele care descriu conversatiile avute de NASA cu ET.

ORICUM

mult mai curate ca cele din Romania!!!!

 

de ce pe luna?

Avem pe Pamant deserturi imense. Cu tehnologia actuala sigur le putem popula, putem capta energie solara, putem duce apa si alte cele.. (nu sunt Cioroianu, jur!)

 

Cu oameni ca voi acum nici America nu era descoperita!

.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor