Ziare.com

OZN-uri deasupra Rusiei: Extraterestrii ne considera canibali

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 22:04

   

OZN-uri deasupra Rusiei: Extraterestrii ne considera canibali
Deasupra unui oras din sudul Rusiei, Elista, au inceput sa apara OZN-uri. Un fost oficial a declarat ca el a intalnit personal fiinte extraterestre imbracate in galben. Conform acestuia, extraterestrii ii considera pe oameni canibali.

Potrivit publicatiei Pravda, Kirsan Ilyumzhinov, fostul presedinte al Republicii Kalmykia, situata in sudul Rusiei, a declarat ca ar fi comunicat cu extraterestrii. Sute de locuitori ai orasului au putut vedea luna aceasta OZN-uri care au aparut pe cer la fiecare zece zile.

Ultima aparitie s-a inregistrat in ziua de 22 decembrie. Localnicii au declarat ca pe cer se aflau doua cercuri concentrice, care au ramas acolo intre orele 15.00 si 19.00. Aceste doua cercuri se roteau in sensuri diferite, au declarat martorii.

Altii au spus ca au vazut un obiect triunghiular din care ieseau raze de lumina. Televiziunea locala a prezentat si o inregistrae video, care poate fi vazuta pe YouTube. Fostul presedinte a declarat ca nu este surprins de aceste aparitii si ca astfel de evenimente neobisnuite vor continua sa aiba loc pe teritoriul Rusiei.

"Extraterestrii mi-au spus ca oamenii nu au contribuit cu nimic la dezvoltarea civilizatiei si sunt canibali", a spus Kirsan Ilyumzhinov. Oamenii de stiinta cred ca este vorba depre un eveniment atmosferic, dar nu au oferit, inca, explicatii suplimentare.

Acelasi Ilyumzhinov declara ca, in octombrie 1997, a fost vizitat de extraterestri chiar in apartamentul sau din Moscova. El a decalarat intr-un interviu ca a auzit zgomote pe balcon si a vazut acolo extraterestri imbracati in costume galbene.

El spune ca a comunicat cu ei prin puterea gandului, deoarece "nu era destul oxigen inauntru". Extraterestrii s-au comportat ireprosabil cu acesta: i-au aratat nava lor spatiala si apoi i-au dat drumul, dupa cum a spus Ilyumzhinov.

I-au mai transmis ca inca nu sunt pregatiti sa intre in contact cu restul rasei umane. Dupa declaratiile sale, un deputat al Dumei de Stat rusesti, Andrey Lebedev, a cerut presedintelui o investigatie amanuntita a acestei intamplari.

Gluma sau nu, se pare ca si in cazul extraterestrilor se mai schimba moda : verdele a fost inlocuit cu galbenul. Aceasta este culoarea viitorului an extraterestru.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9158 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
11 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Extraterestrii ne considera canibali

Au dreptate.La cat "ne mancam" unul pe altul ce am putea fi ?

 
 

era Base deghizat..

Era Base deghizat intr-un F16 luat de la marele licurici.O privea pe Nuti de la inaltime,iar ea ii soptea,fara s-o auda Cocos:" Cobori in jos ,Luceafar blind.."

Constatare...

...ca mai sus numitului Ilyumzhinov , consumul excesiv de vodcă ii afectează grav ratiunea si comportamentul!!!!

 

atentie cu ozn

nu este de gluma

Nooo

E de-a risu' plinsu'...

In LIMBA RUSA a comunicat cu extraterestri ?

Vodka,Vodka.....!

 

Cine stie!!

Poate erau PDL-aci portocalii care au incurcat vestul cu estul si promovau turismul extern in loc de cel intern promovat de Nutoasa.Nu i-au dat omului galeti,sau umbrele galbene? Sau vreo ..frunza??

 

Probabil il cautau pe marion...

Comunicarea prin puterea gindului in absenta oxigenului a fost atestata de Coran si a fost validata de interpretarile Scolii din Copenhaga :) :) :)

 

verde si galben !

in loc de alb-negru ; acest fost presedinte al Kalmykiei , este acum mare boss in sahul mondial ; anul acesta a mai insfacat inca un mandat de presedinte FIDE ( Federatia Internationala de Sah )in dauna fostului campion mondial Anatoli Karpov ; excampionul a primit voturi de prin toate partile , mai putin ( cititi va rog PUTIN ! ) din Maica Rusia , voturi oferite kalmucului pentru loialitate fata de Federatia Rusa , adica gubernia lui sa nu aiba tendinte (imprumutate din miscarea centrifuga a punctului material ) de desprindere ! ; Karpov poate sa mai astepte , ca-i de-al casei ! ; rusii ar fi preferat oricare alte culori , din cauza ca la ei cele mai inspaimantatoare otravuri sunt : verdele de Paris si galbenul de ... Pekin (Beijing) !

 

Mai era o nevastà de PM in Japonia parcà, ea fusese pe Venus ... :-))

Mare lucru si privilegiul de a discuta cu extraterestri ...
In cazul in care tipul nu e nebun, avem deja o introducere
in conversatia cu ei, e clar de ce nu ne contacteaza si de ce nu-i intereseazà sà discute cu noi.
Au inteles cà dacà am putea, i-am ocupa si pe ei si dacà am putea i-am distruge cum distrugem totul in jurul nostru: rase de animale, specii de plante, culturi diferite, religii diferite, standarde de viatà diferite.

Probabil o sà ne lase sà ne autodistrugem si vin ei pe urmà ...

 


Vezi comentarii inadecvate
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor