Celebritatile si umorul lor (Galerie foto)

Sambata, 12 Martie 2011, ora 22:54
8009 citiri
Celebritatile si umorul lor (Galerie foto)

Substanta rara de umor este intalnita cu precadere la oamenii celebri, cei care au avut ceva de spus in istoria umanitatii. In acelasi timp, au demonstrat ca o cariera de succes poate fi insotita de reale valente spirituale.

Am selectat cateva personalitati ce apartin unor domenii diferite de activitate, care au impartasit din experientele lor, devenite cu timpul adevarate anecdote, asa cum aflam de pe site-ul L'Internaute.

Jean Yanne marturiseste: "Pentru a renunta la bautura, e necesar un declic psihologic. Eu l-am avut intr-o noapte". Actorul se intorcea acasa cu masina, in care se afla si un prieten, si deodata i-a spus: "Atentie la masina din fata ta!", iar acesta i-a raspuns: "Dar tu conduci, Jean!". Asta i-a dat de gandit.

Charlie Chaplin, in timp ce trecea prin Londra, vede intr-un ziar ca se organizeaza un concurs cu sosiile lui, exact in apropierea hotelui in care se cazase. Merge acolo, ca anonim, isi face demonstratia si se se claseaza pe locul 27.

Picasso, pictorul, obisnuia sa manance in restaurantele cele mai mari, unde chiar pe fata de masa facea schite si desene diverse. Intr-o zi, ospatarul ii propune sa renunte la nota de plata, cu conditia ca artistul sa-i dea si lui un desen. Cateva minute mai tarziu, gazda revine si-i spune: "Maestre, ati putea sa va semnati desenul?". Picasso, dand din cap, raspunde: "Nu, platesc nota, dar nu cumpar si restaurantul".

Arletty, actrita ce a jucat in Hotel du Nord si care a facut inchisoare pentru slabiciunea sa fata de un ofiter neamt, ar fi dat un superb raspuns in fata tribunalului: "Stiti, domnule judecator, eu nu sunt prea rezistenta".

Leonardo da Vinci era disperat sa gaseasca un model care sa-l intruchipeze pe Iuda (picta Cina cea de taina). A intalnit un vagabond al carui chip parea perfect. L-a angajat, acesta a pozat, iar cateva zile mai tarziu, Leonardo da Vinci i-a zis nedumerit:

- "Ne-am intalnit deja, nu-i asa?"

- "Da, a replicat modelul, cu cel putin 7 ani in urma, cand m-ai solicitat sa pozez pentru Isus"

Jacques Martin, povesteste cum, in timpul "Scolii fanilor", a intrebat un copil de cine este insotit. Acesta a raspuns ca este cu mama si cu domnul Jo, "domnul care doarme cu mama, cand tata este la restaurant".

Albert Einstein isi aminteste cum un prieten i l-a prezentat pe fiul sau in varsta de 18 luni. Copilul l-a privit cu insistenta pe omul de stiinta, inainte de a incepe sa urle. Fizicianul a mangaiat capul bebelusului si a spus: "Esti prima persoana care in ultimii ani imi spune cu adevarat ce gandeste despre mine".

Robert Mitchum, rugat sa vorbeasca despre secretul longevitatii casatoriei sale, a dat un raspuns coplesitor: "O rabdare reciproca. Fiecare dintre noi crede ca a doua zi se va comporta mai bine".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#anecdote celebritati, #umor personalitati, #Albert Einstein umor, #umor oameni celebri , #stiri magazin