De ce se pregatesc rusii pentru Apocalipsa?

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 18:44
8682 citiri
De ce se pregatesc rusii pentru Apocalipsa?
Foto: descopera.ro

Rusii sunt tot mai convinsi de apropierea inevitabila a Apopcalipsei, iar in tara au aparut deja firme specializate care ofera o gama larga de solutii pentru depasirea acestui moment nefast: buncare private si chiar mini-arce, similare cu cea a lui Noe, menite sa-i salveze pe proprietari de apele potopului propovaduit candva de celebra prezicatoare Baba Vanga.

"Konetz Sveta" sau "Sfarsitul Lumii", in traducere libera, este numele unui curs intensiv de doua zile, desfasurat langa Moscova la sfarsitul lunii decembrie. Cursul a fost initiat cu scopul de a-i pregati pe participanti, facandu-i mai puternici in fata eventualelor dezastre din viitorul apropiat.

Interesul a fost mare pentru acest curs, tineri singuri si familii intregi, cu copii, invatand sa traga cu arbaleta, exersand inotul in ape reci, tehnici specifice luptelor de strada sau conducerea masinii de teren in diverse zone calamitate, scrie Deutsche Welle.

Printre competentele dobandite putem enumera: ce sa faci daca pici intr-o gaura de gheata, cum sa-ti cosi singur rana doar cu ac si ata. Partea teoretica cuprinde prelegeri despre pericolele care ne pasc din cauza incalzirii globale, catastrofe nucleare sau lupta pentru resurse naturale. Organizatorii cursului le explica participantilor si cum ar putea reda functionalitatea vechilor buncare militare dezafectate.

Compania "Spetzgeoproekt" declara, prin vocea directorului sau, Danila Andreev, ca nu este vorba de o pregatire pentru un eventual sfarsit al omenirii, ci se are in vedere o pregatire de tip preventiv, adecvata fiecarui posibil moment de acest fel.

Totodata, compania amintita militeaza pentru reintrarea in circuitul defensiv civil a vechilor buncare militare care, pe timp de pace, sunt folosite ca garaje sau depozite. Andreev sustine ca acestea trebuie sa revina la utilitatea intiala si sa fie pregatite pentru apararea populatiei civile.

De cativa ani, Andreev se ocupa de construirea unor buncare pentru VIP-uri. Ideea i-a fost data de un coleg rus de origine evreiasca, care a ramas impresionat de constructiile similare impresionante din SUA, aflate in apropierea unor resedinte luxoase. Compania lui Andreev propune buncare cu suprafete cuprinse intre 35 si 200 de metri patrati, pretul incepand de la 100.000 de euro.

Desigur, numele clientilor sunt confidentiale, in presa rasufland pana acum doar stirea despre producatorul muzical, Alexei Burda, care a comandat un buncar pentru opt persoane la baza vilei sale de vara. Burda a declarat ca nu se indoieste de venirea catastrofei asupra Europei. El crede ca, in curand, Europa va fi paralizata de frig, drept cauza a schimbarii directei curentului oceanic Gulf Stream. El mai spune ca moneda euro se va prabusi iar Turcia va declara razboi unei tari vecine.

Burda isi bazeaza afirmatiile pe profetiile lui Nostradamus si Baba Vanga. Nu este insa sigur ca buncarul ii va oferi o protectie totala, de aceea se gandeste sa se mute la Londra. Burda este convins ca nici eventualitatea unui potop similar celui din vremea lui Noe nu este exclusa. Daca se va ajunge pana acolo, solutii exista, un fost inginer militar construind o mini-arca din otel. Deocamdata, se cunoaste doar pretul acestui accesoriu antidezastru: 80.000 dolari.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#apocalipsa omenire, #informatii apocalipsa Rusia, #Rusia sfarsitul lumii, #profetii nostradamus, #profetii Baba Vanga , #stiri magazin