Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Hitler si-a construit un buncar secret la Los Angeles

Luni, 19 Martie 2012, ora 20:48
5635 citiri
Hitler si-a construit un buncar secret la Los Angeles
Foto: Sassywire

La Los Angeles, in Statele Unite, in anii '30 a fost construit un bastion fascist pentru o eventuala venire a lui Hitler in America. Domeniul, in care Hitler a investit 4 milioane de dolari, la acea vreme, dispunea de toate facilitatile, inclusiv un buncar, care l-ar fi protejat pe Hitler in cazul unor bombardamente.

Daca nazistii ar fi castigat razboiul, Hitler s-ar fi mutat la Los Angeles, la o ferma de lux, aflata pe dealurile orasului, informeaza Daily Mail.

In anii '30, simpatizantii americani ai lui Hitler au fost atat de increzatori ca acest scenariu se va intampla si au cheltuit milioane de dolari pentru a construi un domeniu de lux, pentru sosirea fuhrer-ului.

Proprietatea dispunea de un rezervor de apa gigantic, de 1,4 milioane litri, o camera frigorifica uriasa, 22 de dormitoare si chiar un buncar contra bombelor. Asezamantul a adapostit o comunitate de fascisti din Hollywood, care sperau sa-si petreaca viata, dupa razboi, acolo.

Au existat planuri pentru a construi cinci biblioteci, un bazin de inot, mai multe sali de mese si o sala de gimnastica, cu bani care proveneau din Germania.

Dar la o zi dupa bombardamentul de la Pearl Harbor, americanii au descins la sediul din Los Angeles, iar politia i-a ridicat pe cei 50 de nazisti, care locuiau acolo.

Astazi, locul se afla in ruine si plin de desene graffitti, in asteptarea buldozerelor, pentru transformarea acestuia intr-o zona de picnic, pentru turisti.

Domeniul a fost construit de catre organizatia Silver Shirts, un grup de fascisti din anii '30, care si-a luat numele dupa organizatia Brown Shirts din Germania.

Proprietatea a apartinut lui Jessie Murphy din 1933, care a avut o relatie cu Herr Schmidt, care era agentul lui Hitler in America.

El l-a convins pe Hitler sa investeasca 4 milioane de dolari la acea vreme (66 de milioane de dolari, in ziua de astazi) pentru a transforma proprietatea intr-un bastion nazist, potrivit pentru Hitler.

"Acest domeniu trebuia sa fie sediul fascismului american al lui Hitler, in cazul in care acesta venea in Statele Unite", a spus istoricul Randy Young.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#buncar secret Hitler, #buncar Hitler Los Angeles, #bastion Hitler America , #stiri magazin
Comentarii
Poza Chiaburu
Chiaburu
rank 5
Imi pare rau, dar nu arata a 4 milioane