Ziare.com

Imagini ale avioanelor Air Force ce iti taie respiratia (Galerie foto)

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 12:46

   

Imagini ale avioanelor Air Force ce iti taie respiratia (Galerie foto)
Fotografiile avioanelor US Air Force sunt de-a dreptul uluitoare pentru oamenii de rand si iti taie respiratia. Imaginile sunt relevante pentru curajul si maiestria pilotilor acestor fortarete zburatoare.

Exista o varietate de avioane care intra in dotarea US Air Force, dintre acestea numarandu-se F-22 Raptor, F-16 Falcon sau C-17 Globemaster, potrivit Business Insider.Unul dintre cele mai longevive avioane al US Air Force este F-16 Fighting Falcon care a fost in serviciul fortelor aeriene americane de aproape 40 de ani.Dar F-16 Falcon se lupta pentru suprematie cu avioanele din cea de-a cincea generatie de aeronave, precum F-22 (prezentate in imagine) si F-35.Multe dintre avioanele US Air Force sunt dotate cu rachete, dintre acestea este si modelul C-130.Avionul tip E-3 Sentry are misiunea de a preveni potentialele amenintari venite din aer, asupra aeronavelor si a personalului, prin utilizarea unui radar performant.Pilotii pot opera foarte bine si in misiuni care au loc noaptea, datorita folosirii unor echipamente de navigatie sofisticate si a ochelarilor care "vad" in intuneric.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6781 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

O dedicatie pentru dnii Giselllo si Romanianwars:

http://www.youtube.com/watch?v=lTs6a0ORdQU

Weekend placut!

 

da doctore ....ia vezi aici

mai sunt si altfel de oameni pe acest pamant :

http://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU

esti tinerel ...:):)

DR.STRANGEL and pasco

Well come to club.

va dati seama ca SUA sa inarmat

sa lupte si cu china si cu rusia in acelasi timp,iar avantajul aviatiei americane este net superior.

cap de guma si cercetatorii britanici,ih,ih,ih,ih

bai la ce umilintze au incasat masluitorii universali chiar mi-ar fi scsrba,ih,ih,ih,ih,.....albulescu-le sut foto ale cercetatorilor britanici??? aveau si alipite si foto cu "ceaiurile si prafurile"aferente dar ai omis nu-i asda???ih,ih,ih,ih,ih,ih,ih,......

casp de guma cu o nara......

bai dedicatie,desenele animate se materializeaza in rezultatul din Afganistan, unde astia cei mai cei impreuna cu altzi catzei in numar de 47 state timp de 11 ani au suferit umilintze de neimaginat....si inca ceva stii ce este un cap de guma cu o nara? ai auzit de dildo? asta esti pt ca nu esti capabil de inteligentza macar a unui scuipat....ih,ih,ih,ih,ih,ih,....unde-i "logica" buzuhov?!ih,ih,ih,ih,ih,ih,...

In legatura cu comentariul

"Multe dintre avioanele US Air Force sunt dotate cu rachete, dintre acestea este si modelul C-130."

in poza respectiva este un C-130 care lanseaza tinte false pentru rachete cu ghidaj IR, nicidecum rachete.

Exista varianta DC-130 ce poate lansa si controla avioane fara pilot.

O varianta inarmata este AC-130, echipata cu armament de la mitraliere de 7.62mm pana tun de 105mm, si poate lansa si rachete anti-tanc AGM-114 Hellfire; insa nu e vorba de asa ceva in fotografia mai sus amintita :-))

 

@ Condor ! + @ Pasco !

Mi-ai luat vorba din gură. Ai sesizat bine faptu că in fotografie ....avionul lansează FLARE, așa cum ai spus.
O altă corecție. Pasco ne spune ceva despre capacitatea USA de a se bate cu Russia și China simultan. Ei bine......ei au făcut 45 ani un război rece cu Rusia comunistă. Și in 90, cind zidurile au căzut,armata practic spulberată ,cu un Elțin in stare de ebrietate ce dusese țara in haos economic,ce a făcut USA ? A stat cu arma la picior ! De ce ? Intrebarea e pertinentă. De frică ......Rușii au distrus armata regulată pentru a o moderniza mai tirziu,prin anii 2000. Dar ca să se ferească de o invazie NATO cu americanii in frunte......au pus unitățile de rachete balistice intro permanentă stare de represalii. 8500 de capete nucleare puteau fi lansate cvasi simultan in caz de atac generalizat. Ce ar fi ciștigat adversarii ? Nimic,decit o distrugere iminentă a teritoriilor propii și o Rusie la fel de impropie vieții. Și astăzi se duce aceiași politică de apărare și autodistrugere in caz de.... Russia e ingrijorată doar de faptu că Occidentul poate să se protejeze parțial cu scuturile antirachetă. Am spus temporar,deoarece și cu cel mai sofisticat sistem,din cele citeva mii de rachete balistice ....citeva zeci tot pătrund pe teritoriile adversarilor. Suficient ca să sterilizeze 90 % dintre ele.In ce privește China de astăzi ....... Cele peste 3 miliarde de subiecte de rasă galbenă vor fi extrem de greu de anihilat chiar și cu siguranța că cele 350 rachete balistice chinezești vor fi anihilate ( din cauze de tehnică cam primitivă ) inainte de a ajunge peste adversari. Concluzia ? Dacă mai trec incă 10 ani....americanii nu vor mai avea nici măcar avantajul nuclear. Russia și China,strins legate de schimburile conomice ( energia din Siberia ) se vor uni militar in caz de agresiune din partea Occidentului. Rezultatu........e previzibil. Economic, China va depăși America in cel mult 8 ani,USA va reveni la producția manufacturieră HI-TECH pentru a domina măcar prin cel de al șaselea val tehnologic. Nanotehnologia,Micromecanica,Biotehnologia vor fi virfurile de lance a unui război ATIPIC de control al RESTULUI LUMII !
Arivederci !

Moldoveanu

sint dealta parere, Zidurile au cazut datorita politici dusa de Regan ai auzit de proiectul american . Iau invitat pe rusi in nevada si lea demonstrat ca din spatiu pot bombarda un camion in desert. cu Star war? Nu Eltin a darimat zidurile ci gorbacov. Americanii nu vor ataca rusiaia. Nu au nici un motiv si fii convins ca in spatele cortinei se inteleg foarte bine Americanii nu sint asa de destepticum au fost nemtii cu aliatilor in ww2. Sii dumneata cine au fost aceia ca daca le spon numele o sa te superi. China de care se vorbeste in ultimi 30 de ani ca va conduce lumea in comparatie cu USA si nato este un mare 0. si china va avea soarta URSS -ului. daca li se taie exporturile catre SUA si europa
ajung la sapa de lemn. De bombe nucleare sa nu vorbim
au si aia si aia. Americanii sint in avantaj ca sint raspinditi in toata lumea ca puncte strategice, Dar e bine sa nu se ajunga pina aolo sa fie folosite ca nu va cistiga nici unul din cei trei

USA nu are rival militar in prezent!

Risipa stupida de resurse financiare ale gradomanului Putin este ridicola,cand nivelul de trai al rusilor este sub orice critica(varsta medie la barbati este sub 60 de ani!!!!!!)!
Drumurile din Rusia sunt o mizerie!
China este mult mai inteligenta:se dezvolta economic!
In curand PNB chinez va depasi pe cel american(PNB-iul rus este sub cel brazilian!)dar China nu-si risipeste banii pe armament decat in masura defensivei si a descurajarii oricarui agresor!
Rusia ramane in fantasmagoria ei:se da "grande dame"cu chilotii rupti in fund!Teo

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor