Vesti uluitoare pentru omenire: Ce se va intampla cu Pamantul in viitor

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 22:53
19007 citiri
Vesti uluitoare pentru omenire: Ce se va intampla cu Pamantul in viitor
Foto: news.com.au

Universul, Pamantul si omenirea nu vor exista la nesfarsit, totul urmand a disparea la un moment dat. Oamenii de stiinta au facut o estimare a momentelor critice prin care vor trece Terra si omenirea.

Astfel, ei au estimat ce se va petrece cu planeta noastra in viitorul foarte-foarte indepartat, adica si peste doua miliarde de ani, scrie news.com.au. Continentele urmeaza sa fie unite unul cu altul, asa cum au mai fost in trecut.

Dezastrele cu care se va confrunta Terra in viitor

Oamenii vor disparea, iar Pamantul va ajunge sa intre in Soare. Estimarile au fost facute de specialisti, in colaborare cu NASA. Peste o mie de ani, toate constructiile de tipul podurilor, cladirilor si barajelor sa vor darama. De asemenea, majoritatea cuvintelor din limbile vorbite in lume vor disparea din cauza evolutiei rapide a limbii.

Peste 2.000 de ani, stratul de gheata din Groenlanda se va topi. Civilizatia mayasa nu va fi uitata nici peste 5.125 de ani, caci timpul lor, conform calendarelor intocmite de ei, se va sfarsi din nou. Peste 13.000 de ani, emisfera nordica se va confrunta cu vremea extrema din cauza schimbarilor care vor avea loc in privinta inclinarii axei de rotatie a Terrei.

Disparitia oricarei forme de viata

Peste 20.000 de ani, la Cernobil, Ucraina, nu va mai fi niciun pericol radioactiv. Cascada Niagara va disparea peste 50.000 de ani. In 100.000 de ani de acum incolo, eruptia unui super-vulcan sau impactul unui asteroid urias cu Terra va afecta grav planeta nostra.

Peste un milion de ani, toata sticla creata pe Pamant va disparea prin degradare. Peste 10 milioane de ani se va forma un nou ocean. Peste 50 de milioane de ani, Australia se va lipi de Indonezia. Peste 250 de milioane de ani, toate continentele vor fi reunite sub forma unui singur continent.

Vestea cea mai proasta pentru omenire vine dupa un miliard de ani, caci luminozitatea cu 10% mai mare a Soarelui va evapora apa din oceane, iar peste 2,8 miliarde de ani, viata de pe Terra sa va sfarsi, nici gandacii nemaiputand supravietui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#terra pamant omenire, #disparitie viata pamant soare univers , #stiri magazin