"Doomsday-Ziua Judecatii de Apoi"- provocata de omenire sau nu?

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 23:07
3120 citiri
"Doomsday-Ziua Judecatii de Apoi"- provocata de omenire sau nu?
Foto: armageddononline.org

"Doomsday - Ziua Judecatii de Apoi" reprezinta denumirea generica pentru un eveniment cu un efect distructiv pentru rasa umana. Rezultatul final al unui asemenea eveniment ar putea fi disparitia vietii umane sau distrugerea planetei Pamant.

Un sondaj efectuat in 2006 printre americani a aratat ca foarte multi dintre acestia cred ca un astfel de scenariu este posibil, iar el va fi provocat, cel mai probabil, tot de om. armageddononline" sustine ca Doomsday - Ziua Judecatii de Apoi" ar putea fi provocata de unul dintre urmatoarele evenimente:

- O pandemie declansata la nivel global

- Un eveniment geologic de tipul eruptiei unui supervulcan. Un astfel de eveniment a avut loc in urma cu aproximativ 71.500 de ani in Indonezia, odata cu eruptia vulcanului Toba. O astfel de catastrofa ar reduce populatia la numai cateva zeci de mii de persoane.

- O reorientare brusca a axei de rotatie a Pamantului

- Cresterea sau descrestera brusca a energiei Soarelui.

- Un impact major al Terrei cu un asteroid, cometa sau meteorit de mari dimensiuni.

O eventuala catastrofa ar putea fi provocata si de un eveniment non-natural:

- Un razboi nuclear sau biologic

- Crearea unei gauri negre pe Pamant sau in apropierea Terrei

- O revolta cibenetica

- Invazia extraterestra.

In istoria recenta evenimentul de la Tunguska (1908), unde caderea unui meteorit a lasat un crater urias, ne arata ca asemenea teorii nu sunt improbabile. Gripa pandemica din Spania (1918-1919), bombardamentele de la Hiroshima si Nagasaki (1945) si catastrofa de la Cernobil (1986) reprezinta semnalele de alarma care ar trebui sa ne dea de gandit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Doomsday catastrofa, #Pamant disparitie viata, #vulcan meteorit asteroid, #Tunguska , #studii
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
si totusi - primul "punct" e tare - citez - "o pandemie declansata la nivel global" ( restul nenorocirilor sunt apa de ploaie , in comparatie cu pandemia ... ) ; oare cat alcool trebuie sa "barbotezi" , ca sa-ti treaca prin cap - o pandemie declansata ...
Poza antim
antim
rank 5