Iata cele mai sexy miscari de dans, care atrag negresit sexul opus. Si cum ar fi bine sa nu dansezi (Video)

Luni, 31 Decembrie 2018, ora 20:30
25614 citiri
Iata cele mai sexy miscari de dans, care atrag negresit sexul opus. Si cum ar fi bine sa nu dansezi (Video)
Foto: Arhiva Pixabay

Sa recunoastem, putini dintre noi stapanim arta dansului. Cei mai multi facem eforturi sa ne coordonam miscarile pe ringul de dans, iar daca reusim nu ne mai putem stapani grimasa de la atata efort. Oricum, pentru cei mai multi dansul nu e un atu si cu siguranta nu ar miza pe el, daca ar fi sa atraga pe cineva de sex opus.

Pentru ca putini sunt cei care se misca natural si sexy pe ringul de dans, au fost efectuate doua studii, cu ajutorul carora au fost identificate miscarile care atrag sexul opus.

Pentru ca oamenii de stiinta au vrut sa fie siguri ca subiectii care dau note nu se lasa impresionati de fizicul dansatorilor, mai mult decat de dans, oamenii au fost inlocuiti de niste avatare, arata Curiosity.

Barbati evaluati de femei

Atunci cand barbatii dansau, evaluatorii au fost 35 de femei, care au privit doar dansul, neascultand si melodia pe care dansau acestia.

Asa ar trebui sa danseze barbatii pentru a atrage femeile:

Asa NU ar trebui sa danseze barbatii:

A reiesit ca femeile ii gasesc sexy pe barbatii care faceau mai multe si mai ample miscari ale toracelui si gatului. Apoi, femeilor le placeau barbatii care-si alocau un spatiu vast pentru a dansa, care foloseau mai mult "teren".

In mod interesant, mai multe miscari facute cu genunchiul drept insemnau si mai mult succes la femei. Acest lucru s-ar putea explica prin faptul ca, in cele mai multe cazuri, oamenii sunt dreptaci, iar piciorul stang e bine ancorat de podea, in timp ce mai toate artificiile din dans sunt facute cu dreptul.

Femei evaluate de barbati

In cazul femeilor, studiul a fost facut in mod similar, reiesind ca barbatii cauta sa vada un cu totul altfel de stil de dans. Cele mai atractive miscari au fost, pentru barbati, miscarile ample, variate, din coapse, solduri si brate. Barbatii nu si-au tintuit ochii pe niciun genunchi anume.

Vezi AICI cum ar trebui sa danseze femeile si ce miscari nu ar trebui sa faca.

Explicatia faptului ca barbatilor heterosexuali le plac miscarile soldurilor si bratelor, iar femeilor heterosexuale actiunea din zona gatului si toracelui tine de evolutie. Miscarile ample si ferme ale picioarelor barbatilor sunt asociate cu sanatatea fizica, genele bune.

In mod identic, ceea ce place barbatilor in dansul femeilor are mult de-a face cu coordonarea, controlul miscarilor, din nou semne de sanatate.

Prin urmare, ceea ce intuiam, ca dansul nu e decat o metoda de a ne etala, de a arata ce avem mai bun, e cat se poate de adevarat. Practic, dansam ca sa ne prezentam genele.

Citeste si Felul in care dansezi iti tradeaza personalitatea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#dans gene, #miscari dans atractive barbati, #miscari dans atractive femei, #studii dans, #dans sexy femei, #dans sexy barbati , #studii
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
si barbatii si femeile ar trebui sa stie sa danseze la orizontala