"Marimea" conteaza, insa proportia dintre umeri si solduri e mai importanta

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 14:52
11467 citiri
"Marimea" conteaza, insa proportia dintre umeri si solduri e mai importanta

Dezbaterea pe tema "Conteaza sau nu marimea?" e una ce nu se va termina prea curand, dovada si abundenta de studii realizate pe aceasta tema. Cel mai recent a scos la iveala faptul ca e importanta, insa doar atunci cand femeia are in vizor un barbat inalt.

In plus, mai important pentru "judecatorul" femeie pare sa fie raportul dintre umeri si solduri, conchide un raport publicat de Proceedings of the National Academy of Sciences, citat de PopSci.

In cadrul studiului realizat pe un lot de 105 femei din Australia, factori precum marimea penisului, inaltimea, proportia dintre umeri si solduri, toti au au determinat nivelul atractivitatii. Insa toate aceste particularitati lucreaza impreuna pe cai complexe; spre exemplu, marimea organului sexual masculin pare sa fie mai importanta atunci cand "in vizor" se afla un barbat inalt.

In cadrul cercetarii, au fost generate pe calculator tot felul de tipologii de barbati fara chip, pentru ca subiectele sa fie cat mai obiective. In total, au fost create 343 de tipuri de barbati, fiind epuizate toate combinatiile folosind variatii ale factorilor de baza: inaltime, proportie umeri - solduri, marime a organului sexual. Femeile au notat nivelul de atractivitate al fiecarui model, generandu-se urmatoarele conlcluzii:

- Cel mai mult conteaza proportia dintre umeri si solduri. Urmeaza marimea penisului si inaltimea, ambele contand in aceeasi masura.

- Marimea organului sexual masculin e mai importanta cand barbatul e inalt, fata de cazul celor scunzi.

- Marimea penisului pare sa conteze mai mult in cazul barbatilor unde diferenta dintre linia umerilor si cea a soldurilor e mai mare, comparativ cu barbatii cu umeri mai putin lati.

In cadrul studiului, s-a observat ca nu conteaza varsta femeilor in ceea ce priveste preferintele. Insa inaltimea acestora a cantarit mult. Femeile inalte au acordat mai mult credit inaltimii barbatilor decat au facut-o cele scunde.

S-a mai observat ca femeile s-au gandit mai mult in a nota atractivitatea pe masura ce modelul generat de calculator era mai pe placul lor. Studiile anterioare au aratat ca oamenii petrec mai mult timp, in general, privind lucrurile care le plac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#marime organ sexual conteaza, #marime penis importanta studii, #studii atractivitate barbat femeie , #studii