Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Malina Olinescu nu va fi inmormantata joi - familia banuieste ca nu s-a sinucis

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 23:01
11474 citiri
Malina Olinescu nu va fi inmormantata joi - familia banuieste ca nu s-a sinucis
Foto: Arhiva

Inmormantarea cantaretei Malinei Olinescu, care a murit la inceputul acestei saptamani, a fost amanata pentru vineri. Motivul? Familia crede ca artista nu s-a sinucis si doreste sa obtina de la Patriarhie dreptul de a o inmormanta crestineste.

Malina Olinescu va fi inmormantata la Cimitirul Sfanta Vineri

"In urma unor dezvaluiri clare - exista materiale - care nu pot fi analizate in aceasta noapte, ci necesita timp, inmormantarea a fost amanata pentru ziua de vineri. Vrem sa obtinem de la Patriarhie dreptul de a o inmormanta crestineste", a declarat, miercuri, Petre Geambasu, prieten al familiei cantaretei, la emisiunea "Acces direct", difuzata de Antena 1.

"Eu sunt convins ca Malina nu s-a sinucis. Nu s-ar fi sinucis niciodata. Suferea mult, dar nu ar fi facut un asemenea gest. De aceea, maine mergem la Patriarhie, ca sa cerem o derogare, o amanare a inmormantarii. Asta pentru a da timp Politiei sa faca investigatii. Malina merita o inmormantare crestineasca asa cum trebuie", a adaugat tatal lui Calin Geambasu, unul dintre prietenii apropiati ai Malinei Olinescu.

Intre timp, cei care au cunoscut-o si apreciat-o pe Malina Olinescu pot sa-si ia ramas bun de la aceasta la capela cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, unde trupul neinsufletit al artistei a fost depus miercuri dupa-amiaza.

Accesul presei nu va fi restrictionat la funeralii, insa familia Malinei Olinescu doreste ca ziaristii sa se manifeste decent si sa-i respecte memoria.

Intr-o declaratie acordata luni presei, Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, a rugat presa sa trateze "cu discretie, cu decenta si cu respect" moartea fiicei sale, care a trecut prin viata cu discretie.

"Va multumesc tuturor si am o rugaminte. Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, va rog din tot sufletul - si sunt convinsa ca este si dorinta ei - sa tratati trecerea ei dincolo cu discretie, cu decenta si cu respect", a spus Doina Spataru.

Malina Olinescu s-a sinucis

Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti. Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu, care s-a sinucis acum 30 de ani.

A.T.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#inmormantare Malin Olinescu amanata, #Malina Olinescu sinucis, #Malina Olinescu moarta, #Malina Olinescu inmormantare , #sinucis