Cazarea pe litoralul romanesc costa intre 30 si 330 de lei pe noapte

Duminica, 15 Iunie 2008, ora 10:30
3557 citiri
Cazarea pe litoralul romanesc costa intre 30 si 330 de lei pe noapte

Preturile pentru o noapte de cazare pe litoralul romanesc pleaca de la 30 si ajung la 330 de lei la inceputul verii, la hoteluri din toate categoriile de clasificare, dar agentiile de turism au pregatit si pachete pentru munte si Delta pentru cei care iubesc mai putin soarele.

O noapte de cazare in Mamaia, costa intre 48 si 324 de lei la hoteluri de doua, trei, patru si cinci stele. In Mangalia, o noapte de cazare costa intre 77 si 144 lei, iar in Jupiter intre 40 si 80 de lei, la hoteluri de trei si patru stele, anunta NewsIn.

In ceea ce priveste statiunile Neptun-Olimp, Marshal Turism oferta contine si hoteluri de doua stele, pe langa cele de trei si patru stele, iar preturile pentru o noapte de cazare oscileaza intre 30 si 130 de lei. In Venus noaptea de cazare costa 30-100 lei, iar in Eforie Nord intre 30 si 160 de lei, in locatii de doua, trei si patru stele.

Unele oferte contin mic dejun/demipensiune sau li se pot adauga mesele contra cost. Pe litoral preturile practicate de hotelieri cresc cu pana la 120 de lei in august, fata de luna iunie.

In oferta agentiei de turism Bibi Touring, sunt incluse hoteluri din toate categoriile de clasificare. Pentru categoria de o stea, agentia detine oferte in Costinesti, Vama Veche, Neptun si Venus. In hotelul din Vama Veche un sejur de sapte noti costa aproximativ 270 lei de persoana.

Pentru hotelurile de doua stele, un sejur de sase nopti poate costa 220 lei in iunie in Cap Aurora, in Eforie Sud 300 lei, in Mangalia 610, iar in Mamaia de la 275 lei. In Costinesti un pachet de sase nopti la un hotel de trei stele costa 410 lei in iunie, iar in Olimp circa 580 lei.

Referitor la hotelurile de patru stele, in statiunea Eforie Nord un sejur de sase nopti costa circa 930 de lei de persoana, iar in Venus un sejur de cinci nopti costa 613 lei in iunie. Potrivit Bibi Touring, un sejur de cinci nopti in Saturn, la un hotel de cinci stele, costa aproximativ 1.150 lei de persoana cu all inclusive, iar in Mamaia, un sejur de sase nopti costa aproximativ 1.300 lei in iunie. Preturile cresc cu pana la 350 lei pana la sfarsitul lunii august.

Potrivit agentiei de turism Paralela 45, un sejur de sase nopti de cazare, pentru o persoana, intr-o camera dubla in Mamaia costa intre 457 si 870 de lei in luna iunie si creste cu aproximativ 600 de lei pe sejur pana in august.

In afara de fluxul mare de turisti, majorarea preturilor sejururilor se explica prin faptul ca unii hotelieri aplica obligatoriu demipensiunea si chiar serviciul all-inclusive din luna iulie pana la sfarsitul lui august. Pentru vederea la mare, turistii trebuie sa plateasca in plus circa 200 lei.

O vila de patru stele cu opt camere poate fi inchiriata integral cu 1.165 de lei pe zi in iunie, iar pretul ajunge la 2.020 lei lei in august. Pretul pentru o camera pleaca de la 115 lei pe zi in luna iunie si de la 200 de lei in august.

Agentia de turism Marshal Turism a pregatit pachete turistice pentru munte. Astfel, o noapte de cazare, intr-o camera dubla, la hoteluri de trei si patru stele costa in Predeal intre 88 si 130 de lei de persoana, iar in Sinaia, la hoteluri de doua, trei si patru stele, turistul se poate caza cu 80 - 155 lei pe noapte.

De asemenea, in oferta agentiei de turism se gaseste si Valea Prahovei. O noapte de cazare aici costa intre 100 si 170 lei, de persoana la hoteluri de trei si patru stele. Pretul difera in functie de confortul solicitat si de mesele incluse, iar in unele cazuri chiar de zilele saptamanii, pentru ca unii hotelieri cresc preturile cu pana la 60 de lei in weekend.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#litoral, #cazare, #Mamaia, #Eforie, #demipensiune , #hoteluri