Titular la Manchester City, Pantilimon a rabufnit din cauza lui Piturca

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 18:13
3584 citiri
Titular la Manchester City, Pantilimon a rabufnit din cauza lui Piturca

Devenit titular la Manchester City, portarul Costel Pantilimon a rabufnit din cauza selectionerului Victor Piturca.

Antrenorul nationalei nu l-a convocat pe "Panti" pentru meciurile de baraj Grecia, motivand ca acesta nu evolueaza pentru echipa de club, insa l-a selectionat pe veteranul Lobont, aflat in aceeasi situatie la AS Roma.

In momentul in care a fost sunat de Gabi Boldici, unul dintre "secunzii" lui Piturca, pentru a fi informat cu privire la selectie, Pantilimon a rabufnit.

"Am vorbit cu el, era putin dezamagit, dar a zis ca asta este situatia si n-are ce sa faca. I-am zis dinainte, adica i-am taiat-o inainte sa zica el ceva, si i-am spus: Tu nu trebuie sa te iei acum ca e Lobont, ca nu apara, ca nu joaca! Gandeste-te ca tu esti viitorul la echipa nationala!

Cand am vorbit cu el dupa meciul de cupa, a zis: S-ar putea sa mi se dea o sansa, pentru ca scriu ziarele de aici ca trebuie sa-mi dati si mie o sansa!. Aceasta a fost decizia sefului mare, a lui Piturca, si nu trebuie sa o comenteze. Asta a decis el. Oricum, sa apere Costel in campionat si sa se duca la o echipa unde sa joace meci de meci. Atunci va creste si n-o sa mai spuna nimeni nimic. Il va chema la nationala cine va fi, ca vom fi noi, ca vor fi altii, or sa-l cheme regulat", a explicat Boldici in ziarul Ring.

Intre timp Pantilimon a devenit titular la Manchester City, evoluand atat in Premier League cat si in Liga Campionilor, insa nu se mai poate face nimic in privinta selectiei.

"Nu stiu daca se mai poate la nivel federatie - club, pentru ca nu s-a trimis telegrama", a mai spus Boldici.

Costel Pantilimon a evoluat in trei partide pentru Manchester City in ultima saptamana, in Cupa Ligii, Premier League si Champions League.

Totusi, el nu va face parte din lotul Romaniei pentru meciurile de baraj cu Grecia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Pantilimon Piturca nationala Romania, #Pantilimon selectie nationala Romania, #Pantilimon Manchester City Romania , #Costel Pantilimon