Liga Campionilor, Grupa C - statistici si ponturi la pariurile online

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 12:29
1677 citiri
Liga Campionilor, Grupa C - statistici si ponturi la pariurile online
Foto: UEFA

In grupa C, lupta pentru locurile care duc in primavara UEFA Champions League pare o afacere in doi intre FC Barcelona si Manchester City. Locul al treilea, care asigura prezenta in Europa League, si-l disputa Borussia Monchengladbach si Celtic Glasgow.

FC BARCELONA vs. MANCHESTER CITY

Se intalnesc doua dintre cele mai puternice formatii din fotbalul mondial, doua echipe care au in comun jocul ofensiv, posesia si pe antrenorul Pep Guardiola, actualul manager al lui City si fostul antrenor al Barcelonei.

Catalanii ocupa locul 1 in grupa, cu punctaj maxim in urma victoriilor cu Monchengladbach si Celtic Glasgow. Barcelona se afla insa pe pozitia a patra in La Liga, suferind doua infrangeri in 8 etape. cu o medie de 3.25 goluri marcate pe meci, dar si 1.25 goluri primite in medie pe partida. Echipa din Catalunia a marcat in ultimele 19 meciuri oficiale. Messi a revenit dupa accidentarea care l-a tinut o luna pe tusa, jucand in a doua repriza a meciului cu La Coruna si marcand un gol. Luis Suarez a fost odihnit in a doua repriza a duelului cu Depor. Alba si Sergi Roberto sunt incerti, in vreme ce Cillessen este indisponibil.

Manchester City ocupa locul 2 in grupa, cu 4 puncte obtinute in urma victoriei 4-0 cu Borussia Monchengladbach si a spectaculoasei remize, 3-3, cu Celtic la Glasgow.

In competitia interna, "cetatenii" si-au pierdut avantajul in urma infrangerii cu Tottenham si a egalului cu Everton. Sagna si Delph nu au facut deplasarea, in vreme ce De Bruyne si Kompany au revenit in echipa.

Barcelona a castigat toate cele 4 intalniri oficiale dintre cele doua echipe.

PRONOSTIC: 1 si peste 2,5 goluri - cota 1.90 la UNIBET

CELTIC GLASGOW vs. BORUSSIA MONCHENGLADBACH

Celtic se afla pe pozitia a treia in grupa, cu 1 punct obtinut pe teren propriu, in duelul cu City. Scotienii au suferit insa si o infragere umilitoare, 0-7 in fata Barcelonei. In 18 intalniri cu echipe germane, cei de la Celtic au reusit 3 victorii, 4 remize si au suferit 11 esecuri. Din cele 9 meciuri disputate acasa cu echipe din Germania bilantul este de 3 victorii, doua remize si 4 infrangeri. In ultimele 9 meciuri disputate in toate competitiile pe teren propriu scotienii au reusit 8 vicorii o remiza. Lipsesc Baily, Steven si Lustig.

Borussia nu a strans niciun punct in Europa pierzand cu 0-4 cu Manchester City si cu 1-2 in fata Barcelonei. In competitia interna, Borussia ocupa pozitia a noua, cu 3 victorii, doua remize si doua infrangeri. Nemtii de la Monchengladbach au un bilant negativ in intalnirile cu echipele din Scotia: 4 victorii, 3 remize si 5 infrangeri.

Singura intalnire intre cele doua formatii este un amical disputat in 2013 si castigat de Borussia cu 2-1. Nemtii nu se pot baza pe Christensen, Hazard, Raffael si Schultz.

PRONOSTIC:1 - cota 2.90 la UNIBET

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Liga campionilor cote pariuri, #Barcelona City Champions League cote, #analiza Barcelona City , #stiri Manchester City