Oficial: Chivu nu va juca impotriva lui Manchester United

Luni, 09 Martie 2009, ora 15:20
686 citiri
Oficial: Chivu nu va juca impotriva lui Manchester United

Cristian Chivu nu a fost convocat de tehnicianul Jose Mourinho pentru meciul cu Manchester United, din a doua mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Accidentat dupa mansa tur, internationalul roman n-a putut fi recuperat complet la timp si, astfel, tehnicianul portughez al "nerazzurrilor" a preferat sa nu riste o accidentare mai grava a fundasului in varsta de 28 de ani.

In schimb, Mourinho il va avea la dispozitie pe argentinianul Walter Samuel, revenit si el dupa o accidentare, acesta urmand sa faca cuplu in centrul defensivei Inter-ului cu Ivan Cordoba.

Iata jucatorii pe care Mourinho se va putea baza in mansa secunda a disputei cu formatia antrenata de Alex Ferguson:

Portari:1. Francesco Toldo, 12. Julio Cesar, 22. Paolo Orlandoni;

Fundasi: 2. Ivan Ramiro Cordoba, 6. Maxwell, 13. Maicon, 24. Nelson Rivas, 25. Walter Samuel, 39. Davide Santon;

Mijlocasi: 4. Javier Zanetti, 5. Dejan Stankovic, 7. Luis Figo, 11. Luis Jimenez, 14. Patrick Vieira, 19. Esteban Cambiasso, 20. Sulley Muntari, 33. Amantino Mancini, 36. Franceso Bolzoni;

Atacanti: 8. Zlatan Ibrahimovic, 9. Julio Cruz, 10. Adriano, 45. Mario Balotelli.

Intalnirea dintre Manchester United si Internazionale Milano, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Old Trafford. In tur, scorul a fost 0-0.

Toate meciurile din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor vor fi transmise, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
Fotbalist trecut pe la Manchester United, diagnosticat cu cancer a treia oară
Fotbalist trecut pe la Manchester United, diagnosticat cu cancer a treia oară
Fostul fotbalist Joe Thompson a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pentru a treia oară, scrie sky,com. Fostul mijlocaş de la Rochdale a fost diagnosticat prima dată cu limfom...
#Cristi Chivu, #Inter Milano, #manchester united , #stiri Manchester United