Soc la Manchester United: Ce antrenor va prelua echipa din sezonul viitor?

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 15:14
3869 citiri
Soc la Manchester United: Ce antrenor va prelua echipa din sezonul viitor?
Foto: news.com.au

Dupa ce Manchester United l-a demis pe antrenorul David Moyes, atentia suporterilor se indreapta spre cativa posibili tehnicieni care ar putea prelua formatia din sezonul viitor.

Anul trecut, in urma plecarii lui Alex Ferguson, acesta a tinut sa indice si managerul care sa se ocupe de echipa, alegandu-l pe David Moyes, scrie news.com.au. Optiunea initiala a clubului fusese Jose Mourinho, insa scotianul s-a opus, impunandu-l pe fostul antrenor al lui Everton. Totusi, Moyes a dezamagit mult si nu a avut o cariera lunga in aceasta functie.

Este putin probabil ca Ryan Giggs, cel ales sa pregateasca echipa pana la finalul sezonului, sa ramana acolo si in viitor. Galezul nu are experienta necesara pe banca tehnica, in calitate de manager, si un asemenea gest ar fi o incercare prea indrazneata pentru Manchester United. Marii favoriti postul de manager sunt Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei Dortmund, si olandezul Louis van Gaal.

Klopp ar putea pleca la momentul potrivit de la echipa germana, caci sezonul trecut el a reprezentat o revelatie si a demonstrat ceea ce avea de demonstrat. Van Gaal a fost dat ca posibil antrenor al lui Tottenham, incepand cu sezonul viitor, actualul antrenor al echipei nationale a Olandei spunand ca va renunta la postul din prezent dupa terminarea Cupei Mondiale din Brazilia.

Olandezul este cunoscut pentru autoritatea pe care o impune la echipele pregatite de el, ceea ce i-a lipsit lui David Moyes. Van Gaal a castigat sapte titluri de campion in Olanda, Spania si Germania. Un alt candidat este Diego Simeone, cel care pregateste in prezent formatia spaniola Atletico Madrid.

Simeone a impresionat in actualul sezon prin performanta de a ajunge cu echipa lui in semifinalele Ligii Campionilor si pe primul loc in campionatul Spaniei. Carlo Ancelotti, Pep Guardiola si Fabio Capello reprezinta alte optiuni la care englezii pot apela, insa ei au sanse mai mici de a fi alesi.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Alex Ferguson Manchester United, #david moyes manchester united, #antrenor Manchester United , #stiri Manchester United