Ciolacu face o informala cu sefii PSD din judete, unde se va discuta cazul Pintea

Marti, 03 Martie 2020, ora 08:08
4377 citiri
Ciolacu face o informala cu sefii PSD din judete, unde se va discuta cazul Pintea
Foto: Arhiva Facebook/Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are programata marti o sedinta informala cu presedintii organizatiilor de partid din judete, unde va fi discutat si cazul Sorinei Pintea si va fi luata o decizie privind abordarea partidului in astfel de situatii.

Intrebat luni despre propunerea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, ca Sorina Pintea sa fie suspendata din partid, Ciolacu a spus: "Am luat act de propunerea domnului Zetea. Nu e un lucru de ascuns faptul ca eu maine (marti - n.red.) voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene, unde vom lua mai multe decizii. (...) Nu pot sa adopt ceva intr-o sedinta informala. Nu e un caz, vom discuta tot contextul".

El a spus ca in sedinta informala doar se va discuta aceasta situatie.

"Vom sti ce avem de facut si eu cat conduc partidul nu voi lua anumite decizii catre cazuri personale. Vom lua in discutie care este abordarea partidului in astfel de cazuri. (...) Este o decizie care afecteaza intregul partid si va fi o decizie pe care o sa o iau impreuna cu presedintii de organizatii si o sa o comunic la urmatorul CEx", a adaugat Marcel Ciolacu.

Duminica, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca va propune ca managerul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, Sorina Pintea, arestata in dosarul in care este acuzata de luare de mita, sa fie inlocuita din functie si suspendata din PSD.

"Voi propune, luni, elaborarea unui act administrativ pentru instalarea unui manager interimar la Spitalul Judetean de Urgenta 'Doctor Constantin Opris' din Baia Mare care sa asigure buna functionare a spitalului in conditiile de restrictionare a accesului in spital din cauza coronavirusului si vom demara o ancheta a Corpului de control al Consiliului Judetean la Serviciul de achizitii publice al spitalului. Voi propune, de asemenea, suspendarea din PSD a doamnei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz pana la solutionarea in instantele de judecata a acuzatiilor", a precizat Gabriel Zetea pe pagina sa de Facebook.

Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a Sorinei Pintea in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Ciolacu PSD mita Sorina Pintea , #presedinte PSD