Ziare.com

Marcel Hoara da 200.000 de euro pe o pictura pentru biserica din Rovinari

Marti, 01 Iunie 2010, ora 18:02

   

Marcel Hoara da 200.000 de euro pe o pictura pentru biserica din Rovinari
Deputatul PD-L Marcel Hoara a aprobat o investitie de 800.000 de lei (aproximativ 200.000 de euro) pentru pictura intr-o biserica din Rovinari.

Banii sunt alocati de la Complexul Energetic Rovinari, unde Hoara este presedinte al Consiliului de Administratie.

Licitatia a fost anuntata pe sistemul electronic de achizitii publice in 17 mai 2010 si va fi organizata pe 11.06.2010. Lucrarea de pictura in tehnica fresca va fi efectuata la Biserica Ortodoxa din Rovinari, un lacas de cult ce a fost construit in 2003 de Complex Energetic Rovinari pentru stramutati.

Durata de executie a picturii este de doi ani si nu prevede pictura din altar de care se va ocupa Parohia Rovinari, scrie Jurnalul National.

In urma cu doi ani, fosta conducere a Complexul Energetic Rovinari a refuzat sa efectueze o astfel de lucrare cu 200.000 de lei, considerand ca valoarea este mare, iar lucrarea nu este oportuna.

Social-democratul Laurentiu Ciurel, cel care a condus Complexul Rovinari a organizat, luni, o conferinta de presa in care a explicat de ce nu considera oportuna o astfel de lucrare: "Nu ne gandim la vremurile pe care le traim, ma gandesc doar ca in urma cu doi ani, cand eram director general al Complexului, am refuzat sa investesc 200.000 de lei pentru aceasta lucrare. Nu-mi explic cum in doi ani, lucrarea a ajuns de patru ori mai mare.

Fac apel la directorul general Tiberiu Trotea sa opreasca aceasta investitie. Cum poti sa aloci 8 miliarde de lei vechi pentru sfinti pe pereti, atunci cand raportul pe luna aprilie al Complexului Energetic Rovinari in acest an contine o pierdere de 5 milioane de euro? Acum, in vreme de criza si cu angajatii trimisi in somaj tehnic, actuala conducere a Complexului crede ca este momentul ca biserica sa fie pictata? Cred ca va exista judecata de apoi!".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2035 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

O FI PICTATA DE MICHELANGELO?

CREDE CA ASA I SE MAI IARTA PACATELE?SI BASESCU-BOC STIU?

 

Nu.Nu de Michelangelo și nici de Buonarotti.

Pictura e "pictată",ăhă-ăhă, de un oltean manelist(nu e din Hobița) plătit de sluga fetidă intitulată Hoară.Bleaaaah!

Tiiiiiiiiiiiiiiiiii,era să uit!

Sluga ....tardată zisă Hoară e un excrement fetid.

Are dare de mana din banii statului

Pe 10 ianuarie a dat 1,5 milioane de roni pt. fotbal, acum da 800 000 pt. o pictura obscura. Oare cati din acesti bani se intorc la Hoara si la seful lui?

 

OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos" al pictorului flamand Gelder

- Aert de Gelder (1645-1727) a fost un pictor flamand mai putin celebru, dar care a fost discipolul faimosului Rembrandt. In anul 1710 el a pictat tabloul “Botezul lui Hristos", pictură aflată in prezent la Muzeul Fitzwilliam (Cambridge, Anglia). In acest tablou se prezintă botezul lui Hristos in raul Iordan... Veti observa clar un OZN:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/03/ozn-ul-din-tabloul-botezul-lui-hristos.html

 

Banii de la STAT !!!

Nu zice nimeni sa nu dea bani pentru asa pictura , dar de ce aproba din banii de la STAT , aeica din banii nostri?Daca nu ma insel Complex. Energetic Rovinari este al Statului, de ci...
Dar nu ar fi mai bine sa dea D-l Deputat( ce daca este de la PD-L) bani din buzunarelul dumnealui? , ca sint sigura ca are destui.
Nu-l iarta Dumnezeu pentru acest lucru, ca are destule pcate facute, asa ca.... ar trebui sa se mai gindeasca la aprobari cind este vorba de banii STATULUI.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor