Ministrul Grapini izbucneste: Da domnule, m-am si culcat cu el daca ziceti!

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 20:27
11887 citiri
Ministrul Grapini izbucneste: Da domnule, m-am si culcat cu el daca ziceti!
Foto: Realitatea Tv

Ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, Maria Grapini, a avut o rabufnire nervoasa, luni seara, atunci cand a fost pusa din nou de jurnalisti in fata fotografiilor in care apare alaturi de deputatul spagar Gheorghe Coman, pe care aceasta a spus ca nu il cunoaste.

Intr-o interventie telefonica la Romania Tv, ministrul Maria Grapini a declarat, la insistentele jurnalistilor care o intrebau de ce a spus ca nu il cunoaste pe deputatul spagar: "Da, domnule, m-am si culcat cu el, daca ziceti". Ulterior, aceasta a incercat sa se apere, spunand ca in poze statea cu spatele la Coman, drept dovada a faptului ca nu il cunoaste.

Grapini spune ca nu-l cunoaste pe deputatul spagar, dar are poze cu el

"Este absolut penibil. Inca o data v-am mai explicat. Va spun acelasi lucru, eu sunt invitata, am fost in 40 de judete anul acesta eu nu ma ocup de probleme organizatorice si de primiri in partid. Exista alte persoane. Nu spuneti ca mint, ca nu mint. Realmente, eu nu am schimbat macar doua vorbe cu acest om. Habar n-am cine era domnul. L-am vazut de cateva ori in Parlament, am fost si la Vrancea. (...)

Pentru toata lumea, daca verificati data la care am fost eu la Focsani si eu ma duc in mare viteza intre doua intalniri din astea ca sa ajung si la minister, erau doar doua saptmani de cand venise acest domn. Nu l-am cunoscut la fata, n-am stiut cine e, l-am intrebat pe liderul de la Focsani cine este acest domn. Mi-a zis ca este noul nostru coleg parlamentar. Eu vreau sa va intreb ar fi trebuit sa ii spun 'tu esti ciumat, esti parlamentar de Buzau, nu vii in poza?'", a declarat Maria Grapini.

Numele lui Grapini si in stenograme

Numele ministrului delegat pentru IMM-uri si Turism, Maria Grapini, apare in stenogramele din dosarul de coruptie in care deputatul PC Gheorghe Coman este acuzat ca lua spaga sub pretextul ca are de organizat evenimente de partid. Grapini a declarat raspicat, la scurt timp dupa izbucnirea scandalului, ca nu il cunoaste pe Gheorghe Coman.

Totusi, la sfarsitul saptamanii trecute, pe Internet au aparut mai multe fotografii in care ministrul apare alaturi de deputatul acuzat ca a luat spaga, precum si alaturi de Nicoleta Tudor, Diana Vintila si alti membri ai PC, la o masa festiva dintr-un restaurant din Buzau.

DNA cere arestarea deputatului spagar si fugar

Deputatul Gheorghe Coman a fost prins in flagrant in timp ce lua mita pentru a mentine in functie o persoana din conducerea Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau. Parlamentarul este acuzat ca a fugit de sub nasul anchetatorilor, chiar in momentul flagrantului.

In aparitiile sale ulterioare, Coman a spus ca nu stie pentru ce erau banii care i s-au oferit si ca este nevinovat, motiv pentru care refuza sa-si dea si demisia. Mai mult, acesta pretinde ca nu s-a sustras flagrantului, ci ca s-a urcat in masina si s-a dus la tara ca sa taie porcul.

In varsta de 44 de ani, Gheorghe Coman a fost ales deputat din partea PP-DD in Colegiul uninominal 5 din judetul Buzau. In martie 2013, acesta a migrat de la partidului lui Dan Diaconescu la cel al lui Dan Voiculescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Maria Grapini Gheorghe Coman poze, #fotografii Grapini deputat spagar, #Grapini deputat spaga PC , #ministru delegat
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Ei, vezi ce simplu a fost sa recunosti mult mai mult din ce a fost?
Poza Melody_Gardot
Melody_Gardot
rank 5
La cum arata, nu prea cred ca se streseaza cineva cu ea,.. in pat;