Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Romania va gazdui reuniunea Organizatiei Mondiale a Turismului

Marti, 21 Mai 2013, ora 11:31
1341 citiri
Romania va gazdui reuniunea Organizatiei Mondiale a Turismului

Romania va gazdui, in perioada 3 - 7 iulie, reuniunea Organizatiei Mondiale a Turismului, al carei presedinte prin rotatie este in prezent, a anuntat, marti, ministrul delegat pentru IMM mediul de afaceri si turism, Maria Grapini.

"Am propus primului ministru Victor Ponta organizarea in Romania a conferintei Organizatiei Mondiale a Turismului in acest an, in perioada 3 - 7 iulie si acesta a aprobat propunerea mea", a spus Grapini, care a participat la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, la Hotel Marriott.

Ministrul delegat a explicat ca reuniunea va avea trei etape una in Bucuresti, una in Delta Dunarii si o alta in zona Transilvaniei.

"La Bucuresti se va discuta despre codul de conduita in turism, apoi va fi prezentata Delta Dunarii, ca unica rezervatie de biosfera din Europa, dupa care va fi o deplasare in Transilvania, pe drumul vinului, care va include Sighisoara si Salina de la Turda", a spus Maria Grapini.

Conferinta a reunit specialisti din domeniul turismului hotelier, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai unor importante branduri hoteliere internationale prezente in Romania, au analizat performanta hoteliera din Europa in anul 2012 si tendintele pentru anul 2013.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Grapini Romania organizatie turism, #Organizatie Mondiala Turism Romania , #ministru delegat