Standul Romaniei de la Targul de Turism de la Berlin, mai scump decat anul trecut

Luni, 11 Martie 2013, ora 18:12
1407 citiri
Standul Romaniei de la Targul de Turism de la Berlin, mai scump decat anul trecut
Foto: Arhiva

In timp ce premierul Victor Ponta a cerut reducerea cheltuielilor din ministere cu 15 la suta, Maria Grapini, ministrul pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri a platit pentru standul Romaniei de la Targul de Turism de la Berlin peste 211.000 de euro fara TVA, cu peste 15 la suta mai mult decat anul trecut.

Potrivit Mediafax, standul Romaniei de la targul care s-a desfasurat in perioada 6-10 martie a avut o suprafata de 407 metri patrati, in care au fost prezenti 50 de expozanti.

Ministerul a precizat ca, din suma platita, 140.647 euro, fara TVA, a inseamnat constructia standului, iar 70.561 de euro, fara TVA, a reprezentat chiria.

Cu o suprafata asemanatoare (405 metri patrati) si un numar de 46 de expozanti, standul Romaniei de anul trecut de la Berlin a fost cu aproape 16% mai ieftin, respectiv 182.352 euro, fara TVA.

Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a anulat in luna februarie participarea Romaniei la targul de turism de la Munchen, care a avut loc in aceeasi luna, iar hotelierii si agentii care platisera deja biletele de avion si camerele la hotel au acuzat ministerul pentru pierderile suferite.

Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor sa prezinte, in perioada urmatoare, propuneri pentru reducerea cu 15% a cheltuielilor cu personalul si a cheltuielilor cu bunuri si servicii, solicitarea fiind formulata in sedinta de miercuri a Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Romania stand turism Berlin, #Romania cheltuieli turism , #ministru delegat
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Dar cu textele in germana cum ramine, le mai traduce cineva din nou?