Femeile de afaceri protesteaza fata de masurile anuntate de Guvern

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 17:08
1146 citiri
Femeile de afaceri protesteaza fata de masurile anuntate de Guvern

Organizatia care reprezinta femeile de afaceri din Romania a decis sa redacteze un protest care urmeaza sa fie trimis pe adresa guvernului Boc. Femeile sunt nemultumite de masurile de austeritate impuse.

"Suntem impotriva masurilor guvernamentale de sacrificare a pensionarilor si a personalului din educatie, sanatate, cultura, sub pretextul ca se doreste protejarea mediului de afaceri. Reducerea veniturilor presupune si reducerea consumului, deci o scadere a afacerilor noastre.

Daca nu sunt contributii provenite din mediul de afaceri, singurul care ofera bani la buget, vom fi si noi afectati, cand vom ajunge si noi la pensie nu vom avea de unde sa primim bani", a declarat Maria Grapini, presedinte al Asociatiei Femeilor de Afaceri din Romania, pentru Financiarul.

Femeile de afaceri au realizat o lista de opt puncte in care se solicita modificarea legislatiei, printre care renuntarea la impozitul minim pe venit, dar si plata TVA la incasare si nu la facturare. Acestea propun si modificarea legislatiei in domeniul evaziunii fiscale.

"Noi sustinem o legislatie de combatere a evaziunii fiscale foarte dura. Dar aceasta trebuie sa fie adaptata realitatii. Nu poti sa aplici amenzi la intarzierile de plata catre buget atat timp cat statul nu plateste penalizari catre mediul privat in cazul in care intarzie plata catre contribuabilul privat", a mai subliniat Grapini.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Maria Grapini, #masuri austeritate, #protest reduceri bugetare , #stiri Maria Grapini
Comentarii
Poza vasile_sf
vasile_sf
rank 2
Pensia este pentru cei care nu se pricep sa investeasca, sau care au avut un ghinioon masiv, nu pentru "femei de afaceri".