Fata murdara a Mariei Sharapova: cum isi trateaza rivalele din circuit

Miercuri, 20 August 2014, ora 18:21
15779 citiri
Fata murdara a Mariei Sharapova: cum isi trateaza rivalele din circuit

Maria Sharapova este una dintre cele mai apreciate jucatoare de tenis din intreaga lume, insa are numeroase momente in care isi iese din fire, asa cum s-a intamplat si in semifinala de la Cincinnati, cand a rabufnit dupa ce Ana Ivanovici a acuzat probleme medicale.

Sharapova nu s-a aflat la primul episod de acest gen si a avut numeroase conflicte cu rivalele ei din circuit, in general cu cele care i-au amenintat suprematia.

Astfel, in 2008, deranjata ca Daniela Hantuchova a declarat ca se simte ca acasa in California, Sharapova a raspuns dur dupa ce a invins-o pe slovaca. "Acum este evident pentru toata lumea ca aici este casa mea?", a intrebat Sharapova, dupa meci.

Un an mai tarziu, Sharapova a avut o reactie acida si la adresa Victoriei Azarenka. Nemultumita ca aceasta a solicitat o pauza medicala, Sharapova a ironizat-o in fata arbitrului de scaun. "Cum o cheama pe fata asta, Jankovici?", a fost auzita spunand Sharapova.

In 2011, in tenisul mondial a aparut nemtoaica Andrea Petkovici, cea care incanta prin dansurile pe care le facea pe teren. Sharapova si-a simtit in pericol popularitatea si, dupa ce a invins-o, a profitat de ocazie pentru a da o noua replica, mai ales ca Petkovici a acuzat o stare de oboseala in acel meci. "Dupa game-uri eu nu dansez, asa ca nu sunt obosita. Probabil Andrea e obosita din cauza dansurilor", afirma Sharapova la acel moment.

2012 a fost un an mai agitat pentru Sharapova, in care a intrat in conflict cu mai multe sportive. Rusoaica a fost mai intai deranjata de faptul ca Agnieszka Radwanska a plans dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open. "Radwanska? N-a plecat inca in Polonia? Ce mai cauta aici?", a tunat rusoaica.

Apoi, Sharapova a avut o reactie dura la adresa Mariei Kirilenko, spunand despre ea, dupa un meci de la Indian Wells, ca "a gresit sportul". Spre finalul anului, Sharapova s-a intalnit din nou cu Agnieszka Radwanska si a profitat de ocazie pentru a tipa din nou la ea: "Inapoi in Polonia cu tine!"

In 2013, Sharapova a avut un conflict si cu Serena Williams, in timpul turneului de la Wimbledon. "Serena sa ne vorbeasca despre prietenul ei, care era insurat si are copii, dar a divortat din cauza ei!", a tunat Sharapova.

Seria disputelor pe care rusoaica le-a avut a inregistrat un nou episod la Cincinnati, cand Sharapova a cerut sa i se masoare tensiunea Anei Ivanovici.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Maria Sharapova declaratii rivale, #Maria Sharapova scandal Serena Williams , #stiri Maria Sharapova