Sharapova afla marti daca va juca la Roland Garros: Vor fi multe intrebari

Marti, 16 Mai 2017, ora 14:46
2670 citiri
Sharapova afla marti daca va juca la Roland Garros: Vor fi multe intrebari
Foto: Facebook/ Maria Sharapova

Maria Sharapova va afla marti seara daca va primi o invitatie pentru a evolua la editia din acest a turneului de la Roland Garros.

Oficialii Federatiei Franceze de Tenis vor face anuntul oficial in jurul orei 20:00, ora Romaniei, atunci cand sportiva ar trebui sa fie pe teren, ea evoluand in runda inaugurala a turneului de la Roma.

Guy Forget, directorul Roland Garros, a marturisit ca nici el nu stie care este decizia, insa este sigur ca oricare ar fi aceasta, va fi una controversata.

"Unii spun ca nu ar trebui sa primeasca wild card-ul, altii spun ca si-a ispasit pedeapsa. Daca discutati cu jucatorii, e un subiect foarte cotroversat. Asa ca, indiferent de decizie, vor fi foarte multe intrebari. Am avut cateva discutii in ultimele saptamani, am decis in privinta celorlalte invitatii, dar in cazul Mariei ramane un semn de intrebare. Niciunul dintre noi nu stie, asa ca asteptam", a spus acesta, citat de BBC.

La randul ei, Sharapova a incercat sa para relaxata, anuntand ca se va concentra pe meciul pe care il va juca la Roma.

"Voi fi concentrata la meci. Pentru mine nu mai exista dezamagiri dupa ce am fost suspendata 15 luni", a declarat rusoaica.

Maria Sharapova a revenit in circuitul WTA la sfarsitul lunii aprilie, jucand pana acum la turneele de la Stuttgart si Madrid.

Pentru ca nu a acumulat suficient de multe puncte pentru a obtine calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, ea a solicitat un wild card, iar oficialii federatiei de la Paris vor anunta marti seara daca ii vor acorda sau nu invitatia.

M.D.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Sharapova wild card Roland Garros, #Sharapova invitatie Roland Garros, #Sharapova Roland Garros 2017 , #Roland Garros