Sharapova, atacata dur de o tenismena de top: Nu sunt prietena ei. Nu are niciun prieten

Vineri, 31 Martie 2017, ora 14:00
11980 citiri
Sharapova, atacata dur de o tenismena de top: Nu sunt prietena ei. Nu are niciun prieten
Foto: Maria Sharapova Instagram

Maria Sharapova e tinta unui nou atac dur din partea unei tenismene, cu mai putin de o luna inainte de revenirea ei in circuitul WTA.

Suspendata si ea in trecut pentru dopaj, cehoaica Barbora Strycova considera ca rusoaica n-ar trebui sa fie favorizata la revenirea pe teren si afirma ca aceasta n-are niciun prieten in randul tenismenilor.

"Nu sunt prietena ei. Nu cred ca are vreo prietena in circuit. Ea nu vorbeste cu nimeni", a spus Strycova pentru The Telegraph.

Jucatoarea aflata pe locul 20 in ierarhia WTA e dezamagita de modul in care organizatorii de la Stuttgart au facut tot posibilul sa o aiba pe Maria Sharapova.

"Nu cred ca e ok ca ea sa primeasca wildcard-uri. Sunt de parere ca trebuie pedepsita, nu ajutata. Dar ea e Maria si ce poti face? N-o sa fiu suparata, dar sunt socata de ceea ce s-a intamplat la turneul de la Stuttgart", a mai spus Strycova.

"Ar fi fost frumos sa primesc si eu wildcard-uri la revenire, dareu nu sunt Sharapova. Pentru ea nu s-a schimbat nimic, poate sa joace aceleasi turnee ca si mine. N-am nimic cu ea, dar ca vezi ca organizatorii de la Stuttgart au programat-o miercuri, ca sa-i poata expira pedeapsa, in timp ce noi celelalte, care venim dupa Fed Cup, trebuie sa jucam marti... Repet, n-am nimic cu ea, dar mi se pare ca e impotriva regulilor", a continuat aceasta.

Suspendata timp de 6 luni

In 2013, Strycova a fost suspendata timp de sase luni dupa ce-a fost depistata pozitiv cu sibutramina. Cehoaica a sustinut, la vremea respectiva, ca substanta a provenit dintr-un medicament pentru slabit, fara ca ea sa stie, dar tot n-a scapat de supendare.

La revenire, Strycova n-a beneficiat de niciun wildcard si povesteste prin ce-a trecut: "Doua luni am stat acasa si am plans. Imi spuneam ca nu e corect. Dupa am inceput sa ma antrenez din greu. Cand am revenit, ajunsesem pe locul 230 si ceva... Asa ca am inceput in calificari la Stuttgart, unde am pierdut, pentru ca apoi sa partticip la un turneu cu premii totale de doar 25.000 de dolari. Totusi, pana la finalul anului am ajuns pe locul 90".

Cand vine vorba de primul meci de dupa revenire, Strycova nu are amintiri prea placute: "N-am putut sa merg trei zile dupa. Era asa de diferit".

Maria Sharapova, suspendat 15 luni pentru dopaj la inceputul lui 2016, va reveni in circuit la sfarsitul lunii aprilie, la turneul de la Stuttgart, unde a primit un wildcard.

Madrid si Roma sunt alte doua turnee care i-au oferit invitatii speciale Sharapovei.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Barbara Strycova atac Sharapova, #Maria Sharapova revenire tenis , #stiri Maria Sharapova