Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mariah Carey asteapta gemeni

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 20:50
2022 citiri
Mariah Carey asteapta gemeni
Foto: Arhiva

Mariah Carey (40) si sotul ei, Nick Cannon (30), sunt pregatiti sa ofere de doua ori mai multa dragoste! In cadrul emisiunii pe care o sustine la un post de radio american, Cannon a confirmat ca el si Carey asteapta gemeni.

"Pentru ca eu si sotia mea sa putem avea viata noastra, trebuie sa ies in fata si sa pot sa impartasesc cu voi acest lucru. Nici nu i-am spus sotiei ca voi face asta. Probabil o sa se lase cu tipete, pentru ca nu mi-a dat voie sa vorbesc despre acest lucru, dar... o sa avem gemeni!", a declarat Cannon, citat de Yahoo! Music.

Printre primele personalitati din lume care au aflat ca cei doi vor avea gemeni, au fost presedintele Barack Obama si sotia lui Michelle Obama.

Dupa ce a sustinut un concert pentru familia Obama, chiar la Casa Alba, Carey s-a intalnit cu acestia si a stat de vorba cu ei.

"Chiar au intrebat-o pe sotia mea despre gemeni", a spus Cannon.

"Ea nu a spus nimic nimanui... din cauza entuziasmului si a emotiilor, le-a spus insa vestea presedintelui si primei doamne".

Viitorul tatic era de-a dreptul incantat si considera ca era o "poveste minunata", pe care gemenii o vor afla intr-o buna zi. De ce atata discretie insa?

"Pentru ca am fost sfatuiti sa pastram vestea pentru noi", a recunoscut Cannon. Carey a mers la ecograf miercuri seara, iar Cannon a spus ca "totul este in regula, bebelusii sunt intr-o forma excelenta, iar medicii sunt si ei bucurosi".

In paginile publicatiei Us Weekly, fericitul cuplu a facut primele declaratii despre incercarile de a avea copii, in urma unui avort spontan sfasietor.

"Am plans foarte mult dupa ce am aflat ca totul merge bine cu sarcina", declara Cannon..." si plangem in continuare tot timpul, este o calatorie emotionala".

La randul ei, Carey marturisea pentru publicatia americana ca inca o "uimeste" faptul ca ea si sotul ei vor deveni parinti.

"Este o persoana minunata si avem foarte multe lucruri in comun... stiu ca oamenii au zis la inceput... ce? ei doi?... Cred ca cei care ne cunosc stiu prea bine despre ce este vorba", a tinut sa precizeze faimoasa interpreta de muzica pop si R&B.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Mariah Carey gemeni, #Mariah Carey sarcina, #Mariah Carey copii , #Nick Cannon