Mariah Carey, acuzata ca e insensibila: Refuza sa-si ajute sora infectata cu HIV

Luni, 14 Martie 2016, ora 20:47
7735 citiri
Mariah Carey, acuzata ca e insensibila: Refuza sa-si ajute sora infectata cu HIV
Foto: Instagram/Mariah Carey

Fratele cantaretei Mariah Carey o acuza pe aceasta de insensibilitate si egoism, din moment ce nu isi ajuta sora, o fosta prostituata infectata cu HIV, care are nevoie de operatie pe creier si coloana.

Sora lui Mariah Carey cere 250 de dolari pentru o partida de sex

"Sora ta moare, se zbate din greu si tu unde esti?", i se adreseaza el intr-o declaratie facuta pentru The Sun, conform ContactMusic. "Crezi ca esti fabuloasa, dar esti o vrajitoare!", a mai spus el.

"Mariah trebuie sa iasa la inaintare. Eu am venit la ea din Hawaii, anul trecut, cand Alison fusese deconectata de la aparatul cu ajutorul caruia respira, cand se credea ca avea sa moara. Sora mea nici nu si-a facut aparitia la spital. Din fericire, Alison si-a revenit in mod miraculos, insa acum are nevoie de operatie pe creier si coloana si va veni la spital dintr-o zi in alta", a mai spus Morgan.

Alison si Mariah s-au intalnit arareori din 1994. Ultima oara s-au vazut in 2010, cand Mariah i-a scos pe Alison si pe cei doi copii ai sai la masa. De atunci, insa, nu s-au mai vazut. Alison chiar i-a scris celebrei sale surori o scrisoare deschisa, insa nu a primit raspuns.

"Alison a incercat cu disperare sa o contacteze pe Mariah, iar si iar", sustine Morgan. "Nu a primit niciun raspuns", a mai spus el.

Morgan a explicat ca nici el nu mai e in relatii foarte bune cu cantareata de cand a incercat sa o avertizeze sa nu se casatoreasca cu Nick Cannon (fostul sot), pentru ca acesta nu ar fi fost interesat decat de banii sai.

In prezent, Mariah Carey este logodita cu omul de afaceri miliardar James Packer, iar Morgan, care afirma ca a aflat de logodna din social media, se intreaba daca aceasta chiar este indragostita de australian.

"Nu am mai vorbit cu Mariah de doi ani si jumatate. Am auzit ca se marita de pe social media. Nici nu cred ca Mariah e indragostita de James; este indragostita doar de propria persoana. Este o persoana rea. Intotdeauna a fost asa. E indragotita doar de inelul ei de logodna, de 7 milioane de dolari.

E tragic ca in timp ce ea isi agita inelul cu diamant, pentru oricine vrea sa-l vada, nu poate ridica un deget sa-si ajute sora muribunda", a mai spus acesta.

Barbatul face tot posibilul pentru a-si convinge faimoasa sora sa reactioneze, sa o ajute pe Alison: "Banii la care ma refer sunt doar maruntis pentru acesti oameni", continua el. "De ce nu ne ajuta sora milionara si logodnicul ei miliardar? Cred ca ar putea macar sa o duca pe sora noastra intr-un spital bun si sa se asigure ca va primi ingrijirile de care are nevoie", a mai spus e.

In final, revenit la sentimente mai bune, acesta ii ureaza celebrei sale surori, tot prin intermediul tabloidului: "Toate cele bune si o viata buna". "Sunt bucuros insa sa locuiesc in Italia, departe de tot", adauga el, mentionand ca se gandeste la Mariah "cu compasiune", pentru ca stie cum a crescut.

Mariah Carey urmeaza sa se casatoreasca pentru a treia oara, primul sau mariaj fiind cu Tommy Mottola, in anii '90. Aceasta nu a comentat pana in prezent afirmatiile fratelui sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Mariah Carey sora prostituata HIV, #Mariah Carey sora bolnava, #Mariah Carey sora SIDA droguri, #frate Mariah Carey , #stiri Mariah Carey