"Simt nevoia sa vorbesc, in sfarsit" - adevarul despre cuplul Mariah Carey - Nick Cannon

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 17:58
4459 citiri
"Simt nevoia sa vorbesc, in sfarsit" - adevarul despre cuplul Mariah Carey - Nick Cannon
Foto: Just Jared

Mariah Carey si Nick Cannon s-au despartit recent. Dupa luni de speculatii, rapperul si omul de radio a confirmat informatia, dezvaluind ca nu mai locuieste cu Mariah Carey de cateva luni.

Divorteaza Mariah Carey? Nick Cannon in sfarsit iese la rampa

Dezvaluirile s-au oprit insa aici, motiv pentru care presa tabloida a inceput speculatiile. S-a scris ca Mariah angajase un detectiv particular, care sa fie pe urmele sotului, ca acesta ar fi inselat-o nu cu una, ci cu doua femei. Exasperat de multimea articolelor ce il au in centru, Nick Cannon s-a decis sa deschida subiectul "viata personala" pe o retea sociala, relateaza ContactMusic.

Chiar daca a fost zgarcit in a oferi detalii, spunand ca nu va face declaratii pe marginea despartirii, a spus, insa, care sunt sentimentele sale in prezent pentru Mariah Carey.

"Ce ma infurie cel mai tare este sa aud oameni care o calomniaza pe Mariah Carey. Ii voi fi intotdeauna indatorat pentru ca m-a binecuvantat cu copiii nostri... O voi iubi intotdeauna neconditionat pentru asta si pentru multe altele", a scris pe Twitter Nick Cannon.

Artistul a continuat cu vorbele de lauda la adresa fostei partenere.

"Mariah Carey este o mama minunata si am incredere in ea din toata inima... Asa ca sa vad stiri false in mass-media, care spun altceva, e absurd. Desi doresc sa raman tacut, nu pot sa mai permit ca asa ceva sa se intample. O iubesc pe Mariah Carey si asta nu se va schimba niciodata", a afirmat el.

In postarea pe Twitter, artistul mentioneaza ca, din motive evidente, nu a putut sa mai fie prezent pe retele sociale o perioada. "Simt nevoia sa vorbesc, in sfarsit", scrie el.

Mentioneaza insa ca nici nu a facut si nici nu va face vreo declaratie legata de mariajul sau. "In acest moment dificil, cer tuturor oamenilor civilizati sa-mi respecte familia", se adreseaza el fanilor.

"Daca media vrea sa ma portretizeze ca pe baiatul rau, e in regula... Insa e nedrept sa atragi oameni nevinovati in aceasta ecuatie... Au vietile lor, familii, cariere si este ilegal si rautacios ca presa sa ii calomnieze... Cer scuze tuturor celor prinsi in aceasta drama nedorita", a mai scris Cannon.

Acesta mai are un mesaj pentru cei care-l citesc: "Nu va preocupati de viata mea, faceti-va griji pentru voi, respectiv pentru faptul ca va intereseaza viata mea!", a incheiat el.

Cat despre Mariah Carey, vedeta a refuzat sa faca vreo declaratie in ceea ce priveste despartirea, un purtator de cuvant al cantaretei transmitand doar ca "Mariah se concentreaza asupra copiilor si asupra apropiatului turneu".

Cannon si Carey s-au casatorit in 2008. De trei ani sunt parintii gemenilor Maroccan si Monroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Nick Cannon despartire Mariah Carey, #Mariah Carey divort, #Mariah Carey despartit Nick Cannon, #adevar despartire Mariay Carey sot , #stiri Mariah Carey