Vedete care au mancat atat de mult ca n-au mai semanat cu ele (Galerie foto)

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 07:18
15632 citiri
Vedete care au mancat atat de mult ca n-au mai semanat cu ele (Galerie foto)
Foto: Instagram/Val Kilmer

Oricat de multe camere de luat vederi sau aparate de fotografiat ar fi atintite inspre ele, vedetele mai gresesc pe alocuri, mancand mai mult decat le da voie statutul lor de celebritati ce apar in reviste si la TV.

Nu putine au fost cele care au disparut pentru o perioada din prim plan, reintorcandu-se complet schimbate, adesea cu multe kilograme in plus. Presa nu le-a iertat, penalizandu-le pentru momentele de "ratacire" si lipsa de autocontrol.

Daca unele au castigat in greutate cate putin in fiecare an, altele s-au transformat subit, aproape peste noapte, metamorfoza ascunzand adesea probleme emotionale, de ordin personal, relateaza Ranker. Cert este ca din sex-simboluri au ajuns de nerecunoscut, cel putin pentru o perioada (pentru ca unele au revenit la forma initiala). Aici se incadreaza Kirstie Alley, Matthew Perry sau Christina Aguilera.

Mai exista o categorie, cea a actorilor de actiune care s-au lasat pe "tanjala", cum s-a intamplat cu Val Kilmer sau Steven Seagal.

Val Kilmer, de exemplu, privit ca un sex-simbol in anii '80, are numai 56 de ani, insa e de nerecunoscut pentru cei care si-l amintesc din filmele de acum 30 de ani.

Foto: Instagram/Val Kilmer/1995

Desi presa a scris ca ar avea o problema de sanatate, acesta neaga cu inversunare, desi a fost fotografiat in mai multe randuri iesind din clinici medicale.

Foto: Instagram/Val Kilmer

Val Kilmer, operat, dupa ce i s-a gasit o tumoare la gat?

Britney Spears a trecut si ea prin multe masuri.

Foto: Instagram/Britney Spears

Din adolescenta cu corp perfect se transformase, intr-o vreme, intr-o femeie banala. Revenirea ei e insa spectaculoasa.

Foto: Captura YouTube

Iat-o intr-o fotografie de vacanta, netrecuta prin vreun program de editare foto.

Foto: Instagram/Britney Spears

Christina Aguilera e clar maestra transformarilor. Cantareata etala, cu ani in urma, un abdomen de invidiat, pentru ca apoi sa declare oricui o intreba ca se simte perfect in pielea ei, chiar daca se ingrasase cu 20 de kilograme sau chiar mai mult.

Foto: Captura YouTube

Dupa ce a slabit peste 20 de kilograme, Aguilera se ingrasa iar - afla motivul

Din fericire, ambitia si-a spus cuvantul. La un moment dat a facut pace cu nutritionistii, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Chiar daca intre timp a devenit din nou mama, nu a lasat ca lucrurile sa se intample ca dupa prima sarcina. Iar rezultatele sunt spectaculoase.

Foto: Instagram/Christina Aguilera

Frumusica Americii, Jessica Simpson, a fost intai preferata tuturor, dupa care, o perioada, a fost de nerecunoscut. Imperiul ei a continuat insa sa faca bani, vedeta lansand si haine potrivite doamnelor cu forme generoase. Schimbarea prin care a trecut a ajutat-o sa inteleaga si mai bine piata.

Foto: Captura YouTube

Intre timp, a slabit, cu mari eforturi, insa Jessica se declara mult mai inteleapta odata trecuta prin aceste schimbari.

Foto: Instagram/Jessica Simpson

Dupa 2 ani de la prima sarcina, Jessica Simpson a reusit sa slabeasca (Foto)

Greu de crezut, insa Rosie O'Donnell a fost si slaba, desi putini isi mai amintesc acele timpuri.

Foto: Captura YouTube

Judecand insa dupa fotografiile de pe Instagram, actrita in varsta de 53 de ani are o viata plina, in care kilogramele in plus nu reprezinta cel mai important aspect.

Foto: Instagram/Rosie O'Donnell

Lesbiana declarata, actrita e mama a cinci copii adoptati si are la activ doua divorturi cu tot atatea femei.

Mariah Carey este si ea un paradox. A reusit sa se mentina in atentia publicului desi vocea a cam lasat-o, dupa cum arata numeroase inregistrari, iar silueta e departe de ce afisa in anii '90.

Foto: Captura YouTube

In cazul ei, insa, daca nu ar exista fotografiile de tip paparazi, nici nu ai sti cum arata, pentru ca si-a facut din Photoshop un aliat.

Foto: Hepta.ro

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#vedete ingrasat, #vedete schimbat timp poze, #actori imbatranit, #Val Kilmer tanar, #Christina Aguilera slaba, #Britney Spears tanara , #stiri Mariah Carey