Zmeura de Aur: nominalizarile pentru cel mai prost actor al deceniului

Luni, 01 Februarie 2010, ora 23:36
2354 citiri
Zmeura de Aur: nominalizarile pentru cel mai prost actor al deceniului

Eddie Murphy, Mike Myers, Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey si Paris Hilton se numara printre vedetele nominalizate la premiile Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor al deceniului, potrivit anuntului facut, luni, de organizatorii distinctiilor lansate ca "antidot" la Oscaruri.

Initiata, in premiera, anul acesta, categoria Cel mai prost actor din ultimii 10 ani mai are pe lista nominalizarilor nume ca Rob Schneider, Ben Affleck si Lindsay Lohan.

La categoriile traditionale ale premiilor Zmeura de Aur (Razzies), cele mai multe nominalizari, sapte, le au "Transformers: Revenge of the Fallen" si "Land of the Lost". Iar asta in ciuda faptului ca primul dintre ele s-a bucurat de un mare succes la public, realizand incasari de peste 400 de milioane de dolari doar in SUA.

"Transformers: Revenge of the Fallen", regizat de Michael Bay, este nominalizat, printre altele, la categoriile Cel mai prost film si Cea mai proasta actrita (Megan Fox).

Alte filme care concureaza pentru nedoritele premii, care vor fi decernate pe 6 martie, cu o zi inaintea Oscarurilor, sunt "GI Joe" si "Old Dogs".

Sandra Bullock, considerata favorita pentru un premiu Oscar anul acesta, ar putea primi si o Zmeura de Aur pentru rolul din comedia "All Albout Steve", care i-a adus nominalizarea pentru cel mai prost cuplu de pe marele ecran, alaturi de partenerul sau din film, Bradley Cooper. Actorul britanic Robert Pattison este nominalizat la categoria Cel mai prost cuplu de pe marele ecran, alaturi de Kristen Stewart, partenera sa din "Twilight: New Moon".

La categoria cel mai prost actor concureaza fratii Jonas, alaturi de actori mai experimentati precum Eddie Murphy pentru "Imagine That", Steve Martin pentru "Pantera Roz 2" si John Travolta pentru "Old Dogs". Sotia lui Travolta, Kelly Preston, este nominalizata la categoria cea mai proasta actrita, pentru acelasi film, alaturi de Sienna Miller, pentru rolul "GI Joe", Julie White din "Transformers", Ali Larter, pentru "Obsessed", si Candice Bergen, pentru rolul din pelicula "Bride Wars".

Tot de anul acesta, Zmeura de Aur va fi acordata si celui mai prost film din ultimul deceniu, fiind nominalizate cinci filme - "Battlefield Earth", "Freddy Got Fingered", "Gigli", "I Know Who Killed Me" si "Swept Away".

Premiile Zmeura de Aur au fost initiate in 1980 de copywriter-ul John Wilson, care le-a dorit a fi "antidotul logic" la fastul si falsa modestie a prestigioaselor Oscaruri. Premiile sunt acordate de membrii Golden Raspberry Award Foundation, in care se poate inscrie, practic, oricine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#nominalizari Zmeura Aur, #cel mai prost actor , #stiri Mariah Carey