Marian Cozma este condus pe ultimul drum (Video)

Vineri, 13 Februarie 2009, ora 12:39
6479 citiri
Marian Cozma este condus pe ultimul drum (Video)

Familia, colegii si fanii handbalistului Marian Cozma il insotesc pe acesta, vineri, pe ultimul drum dupa ce i-au adus omagii la clubul Dinamo, la biserica Teiul Doamnei.

Marian Cozma va fi inmormantat la cimitirul Pipera.

La ceremonia funerara participa delegatia echipei MKB Veszprem, compusa din jucatori, antrenorul Lajos Mocsai, primarul orasului, Janos Debreczenyi, presedintele Consiliului Judetean Veszprem, Lasztovica Jeno, presedintele Federatiei Maghiare de Handbal, Istvan Kiss, dar si presedintele clubului MKB Veszprem, Akos Hunyadfalvy, anunta Realitatea Tv.

Acestia au fost intampinati de Neculai Ontanu, si de presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Trupul handbalistului Marian Cozma a fost depus, vineri, in jurul orei 10:20 la Clubul Sportiv Dinamo, unde mii de suporteri si-au luat ramas bun de la fostul component al echipei alb-rosii, anunta NewsIn.

Sicriul cu trupul lui Marian Cozma a fost purtat pe brate de sase handbalisti care aveau tricouri albe pe care era imprimata poza fostului dinamovist, in timp ce ceilalti componenti ai echipelor de juniori si seniori de la Dinamo au format un culoar prin care s-a trecut.

In tot acest timp, suporterii sositi in Stefan cel Mare au aplaudat. Incepand cu ora 10:30, suporterii care au dorit sa isi ia ramas-bun de la Marian, au putut intra in Sala de Trofee unde era depus trupul sportivului.

Fostul handbalist avea la gat medaliile de campion cucerite in Romania si Ungaria, iar tatal lui Marian Cozma a tinut sa precizeze de ce fiul poarta aceste medalii: "Nu i le-am pus ca sa arat ca e campion, ci pentru ca Romania si Ungaria trebuie sa fie una langa alta". In memoria handbalistului, CS Dinamo a afisat un banner imens cu imaginea lui Marian Cozma chiar la intrarea in club.

La acest eveniment au participat, printre altii, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, vicepresedintele FRH, Petre Paleu, presedintele COSR, Octavian Morariu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, secretarul de stat in MTS, Octavian Belu.

Marian Cozma a murit departe de casa, departe de prietenii si parintii pe care ii suna dupa fiecare meci si le spunea cat de fericit este la Veszprem.

Handbalistul a fost ucis sambata noaptea in Veszprem cu trei lovituri de cutit. Totul s-a petrecut la o discoteca, unde se aflau Cozma si prietena lui, Claudia. Atacatorii au fost cat pe sa mai omoare doi colegi de-ai lui Cozma. Sarbul Jarko Sesum si croatul Ivan Pesic au ajuns in stare grava la spital.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#inmormantare Marian Cozma, #handbalist roman ucis, #cimitir Pipera , #stiri Marian Cozma