Scandal pe bani in gimnastica romaneasca: Marian Dragulescu se contreaza dur cu Andreea Raducan

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 09:17
10151 citiri
Scandal pe bani in gimnastica romaneasca: Marian Dragulescu se contreaza dur cu Andreea Raducan
Foto: Facebook/ Marian Dragulescu Official

Doua dintre cele mai mari nume din gimnastica romaneasca, Marian Dragulescu si Andreea Raducan, se cearta public pe bani.

Scandalul a pornit dupa ce Dragulescu a acuzat faptul ca Federatia Romana de Gimnastica, for condus de Raducan, nu i-a platit toti banii, el reclamand faptul ca nu si-a primit indemnizatia integral pe lunile noiembrie si decembrie ale anului trecut.

"Clubul Steaua si Comitetul olimpic au apreciat performantele mele in 2017, mai putin Federatia de gimnastica, care gaseste tot felul de scuze in loc sa caute solutii pentru a sustine si a motiva pe cel mai bun gimnast al Romaniei pe 2017. Prin prisma rezultatelor mele federatia primeste si bani de la bugetul de stat pentru pregatire, dar se pare ca nu sunt important pentru ei. Andreea Raducan NU este in necunostinta de cauza. Este vorba de PRINCIPIU si RESPECT. Sunt total dezamagit!!!", a scris Dragulescu pe Facebook.

Andreea Raducan i-a raspuns tot public gimnastului, pe care il acuza ca nu s-a prezentat la antrenamente in perioada in care nu a fost platit, preferand sa participe la un show televizat.

"Inteleg comportamentul tau ca pe un atac la propria-mi persoana. Consider ca atitudinea ta din ultima perioada nu este demna de un mare campion [...] As vrea sa te asigur inca o data, ca atat eu cat si echipa Federatiei Romane de Gimnastica, pretuim munca si performanta fiecarui sportiv, asa cum este si cazul tau. Nemultumirea ta in urma retinerii a jumatate din indemnizatia de lot, pentru fix zilele in care nu ai fost in sala, si in tara, este nejustificata. Nu are nimeni ceva impotriva participarii tale la diferite show-uri tv, insa cred c-ar trebui sa te decizi daca-ti doresti sa castigi medalia de aur la JO sau notorietate la TV.

Ti s-a explicat ca atat timp cat nu esti in sala de antrenament, noi nu putem sustine ca esti in pregatire. Sunt bani publici pentru care nu-si asuma nimeni raspunderea. Sigur, am fi putut gasi un sponsor ca sa-ti platim acesti bani, dar tu consideri ca asa este normal?! Te consideri un model pentru sportivii de astazi. Ce ar trebui sa faca FRG daca fiecare sportiv ti-ar urma exemplul si ar proceda la fel? Sau ar alege sa se antreneze fiecare in alta tara? [...] Asa cum ti-am mai spus, rezultatele castigate in sport sunt importante, dar vei intelege ca va fi si mai important ce vei face dupa incheierea activitatii sportive, iar genul acesta de actiuni nu-ti vor aduce niciun beneficiu. Ramanem alaturi de tine si daca vei considera importanta sustinerea noastra, just let us know", a spus Raducan, tot pe site-ul de socializare.

In plus, exista si un comunicat de presa al Federatiei, care anunta ca si-a manifestat disponibilitatea de a finanta cantonamentul lui Dragulescu din Ungaria, insa acesta a preferat sa incaseze renta viagera de la stat si sa-si achite singur cheltuielile.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Dragulescu scandal gimnastica, #Dragulescu Raducan scandal gimnastica, #scandal bani gimnastica Romania , #scandal
Comentarii
Poza MAMULOS
MAMULOS
rank 5
Marinus prietene, nu se poate sa fi platit