Performanta excelenta pentru Marian Dragulescu

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 21:27
13001 citiri
Performanta excelenta pentru Marian Dragulescu
Foto: Hepta

Gimnastul roman Marian Dragulescu a obtinut, miercuri, calificarea in finalele la sol si sarituri la Campionatele Europene care se desfasoara in aceste zile la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Multiplu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale si Europene, Dragulescu a avut o evolutie reusita la sol, arbitrii acordandu-i 14,666 puncte, a doua nota a calificarilor.

La sarituri, gimnastul roman a obtinut calificarea in finala cu prima nota, media sa fiind tot de 14,666 puncte.

Dragulescu, medaliat cu argint la sol si sarituri la editia de anul trecut a Campionatelor Europene, va fi singurul reprezentant al lotului masculin in finalele pe aparate, ceilalti cinci sportivi, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Andrei Ursache si Laurentiu Nistor, nereusind sa obtina calificarea. In finala masculina la individual compus Romania nu va avea reprezentant deoarece niciunul dintre cei sase gimnasti nu a concurat la toate cele sase aparate.

Campionatele Europene de gimnastica artistica se desfasoara in perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta editie gazduita de Romania, la startul competitiei aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin si 106 la feminin) din 37 de tari.

Romania este reprezentata la Europene de 10 sportivi. Lotul feminin este format din Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Larisa Iordache si Catalina Ponor, iar cel masculin din Marian Dragulescu, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurentiu Nistor si Andrei Ursache.

In continuare, programul Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca este urmatorul: joi - calificari feminin (10,00-20,30), vineri - finala individual compus masculin (13,00-15,45), finala individual compus feminin (17,30-19,30), sambata - finale masculin la sol, cal cu manere, inele si finale feminin la sarituri si paralele (13,30-16,40), duminica - finale masculin la sarituri, paralele, bara si finale feminin la barna si sol (13,30-16,40).

La editia de anul trecut, de la Berna, Romania a cucerit doua medalii de argint la masculin, ambele prin Marian Dragulescu (sol si sarituri), si doua de bronz la feminin, ambele prin Catalina Ponor (sol si barna).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Dragulescu finale Europene, #Marian Dragulescu Campionatele Europene , #stiri Marian Dragulescu