Ziare.com
Home > Personalitati > Marian Enache
Marian Enache
Primarii vor sa aiba sarbatoarea lor, senatorii se opun

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 14:44

Primarii vor sa aiba sarbatoarea lor, senatorii se opun

Marian Enache / stiri Marian Enache

Senatorii au respins miercuri propunerea legislativa prin care urma a fi instituita Ziua Primarului. Aceasta ar fi fost sarbatorita, potrivit proiectului legislativ, pe 18 februarie, data la care au avut loc primele alegeri locale din Romania, in 1923. Raportul pe aceasta tema intocmit de comisia de specialitate a fost respins cu 29 de voturi pentru, 38 impotriva si 11 abtineri. Proiectul de lege, in forma in care a fost depus initial, a fost si el respins cu o majoritate si mai puternica, de 55 de voturi contra si 12 abtineri, scrie Agerpres. "Oportunitatea instituirii unei zile nationale dedicate institutiei primarului este data de importanta, rolul institutiei primarului si atributiilor acestuia, corespunzatoare statutului sau de reprezentant al comunitatii locale si al statului, de garant al drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor", arata initiatorul propunerii, deputatul Marian Enache (UNPR). Senatul a ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Marian Enache, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Marian Enache
Marian Enache
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marian Enache, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor