Iancu: CFR Cluj este o noua Victoria

Duminica, 16 Mai 2010, ora 09:19
1969 citiri
Iancu: CFR Cluj este o noua Victoria

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a atacat dur maniera in care CFR Cluj si-a trecut in palmares cel de-al doilea titlu din istorie.

"Nu e campioana mea si poate nici eu n-am sa castig niciodata nimic, dar nici n-o sa fac niciodata nimic din ce face CFR-ul. Ce a scris presa, aia fac ei, iar eu n-am sa fac. Am facut pasul inapoi, vreau sa spun ca eu nu mai sint in fotbal, dar Timisoara va fi in continuare aici. Au 5 trofee in 5 ani, si? Stiti cate a avut Dinamo inainte de Revolutie. Va mai aduceti aminte de Victoria?

Dupa cum scrieti voi, presa, se naste o noua Victoria. Eu nu mai vreau sa muncesc in fotbal, voi ramane un simplu actionar din toamna. Sincer, ma simt mai bine in competitie cu Steaua si Dinamo de acum decat ma simt cu CFR-ul. Au fost Tarzan si Jane la International, jucatori ai CFR-ului. Ce o sa faca CFR in Liga Campionilor? O sa ia banii si o sa-i dea unde au datorii, asta o sa faca in Liga Campionilor, o sa-i dea pe unde mai au datorii", a spus Marian Iancu la GSP TV.

CFR Cluj si-a asigurat, sambata seara, titlul cu numarul doi din istoria clubului, dupa victoria cu International Curtea de Arges.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Jucătorul român de la CFR Cluj a ales naționala Ungariei! Acum joacă meci de meci
Jucătorul român de la CFR Cluj a ales naționala Ungariei! Acum joacă meci de meci
Un jucător care a făcut junioratul la CFR Cluj s-a transferat în Ungaria la Vasas Budapesta iar acum joacă meci de meci la echipa de club dar și la naționala Ungariei. Attila Girsik a fost...
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
#Marian Iancu, #CFR Cluj, #blaturi , #FC Timisoara