Iancu: Din retur ne vom numi Politehnica Timisoara

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 19:16
1117 citiri
Iancu: Din retur ne vom numi Politehnica Timisoara

Presedintele gruparii FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat ca banatenii vor reveni, din returul actualului sezon, la numele traditional Politehnica.

Prin intermediul lui comunicat de presa, oficialul de pe Bega a dezvaluit ca timisorenii mai au de parcurs cativa pasi formali pentru a reveni la numele traditional.

Iata comunicatul lui Marian Iancu:

"Este un moment important pentru clubul nostru, moment pe care consider ca trebuie sa-l parcurgem impreuna. Am toate argumentele juridice pentru a putea sa promit suporterilor alb-violeti ca din returul campionatului 2010-11 ne vom numi Politehnica Timisoara, vom beneficia de sloganurile noastre, de culorile si istoria venite in urma celor 90 de ani de functionare.

Este o promisiune pe care mi-o asum si as vrea sa o considerati din acest moment o certitudine. Au ramas cativa pasi formali pe care ii vom parcurge in timpul cuvenit. In cursul lunii decembrie 2010 voi provoca o conferinta de presa si ii voi invita alaturi de mine pe toti cei care m-au sustinut in acest demers deosebit de dificil, ocazie cu care vom da detalii si vom documenta prezentul comunicat.

A fost o munca grea, dar acum trebuie sa ne gandim sa pregatim sarbatoarea care sta sa vina anul viitor. Ne vom bucura cu totii, pentru ca destul am fost umiliti, ceea ce nu meritam. Ne vedem sambata seara, la stadion!"

Clubul banatean si-a recapatat palmaresul in luna martie, dupa un proces lung cu italianul Claudio Zambon. Acesta a castigat in instanta drepturile asupra numelui, palmaresului si culorilor Politehnicii Timisoara, decizie bazata pe foarte multe nereguli in actele prezentate.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anuntat, pe 25 aprilie 2009, ca adevarata Politehnica Timisoara este gruparea de liga a IV-a, patronata de italian.

Zambon castigase disputa cu gruparea din Banat inca din 5 decembrie 2006, insa FRF a evitat sa aplice decizia TAS, dar un ultimatul de la FIFA a fortat Federatia sa aplice sentinta. Printre altele, clubul lui Marian Iancu a trebuit sa-si schimbe numele, culorile si sa plateasca despagubiri pentru folosirea abuziva a acestora, dar si a palmaresului si a istoricului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#Marian Iancu, #FC Timisoara, #poli timisoara , #FC Timisoara