Marian Iancu ii raspunde dur lui Mircea Sandu

Marti, 05 Iulie 2011, ora 18:38
2714 citiri
Marian Iancu ii raspunde dur lui Mircea Sandu

Finantatorul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a raspuns presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa ce Mircea Sandu l-a acuzat pe banatean ca ar fi avut pregatite doua milioane de euro pentru castigarea sezonului trecut.

"Eu nu-l mai recunosc pe Mircea Sandu ca presedinte cat timp nu va fi garantul legilor, si-l voi considera un mincinos, omul cu cea mai mare functie din fotbalul romanesc care pune in pericol sportul. Nu trebuie sa va mai spun eu ca atata timp cat a fost in fruntea federatiei au lipsit performantele.

Sa fiu persona non-grata nu are importanta pentru mine, Sandu este un om hain, dusmanos. Vreau sa lase Timisoara in pace. Este un administrator incompetent. Otelul nu merita sa castige campionatul, a fost o victorie care nu s-a jucat pe teren. Cele doua milioane sunt doar un semn care sa atentioneze asupra sumei care trebuia achitata pentru a castiga campionatul.

Sandu instiga la nerespectarea regulamentelor. Este un mincinos, a pus si pune in continuare in pericol functionarea FRF. Lipsa de performanta a fotbalului romanesc, din ultimii 16-18 ani, se datoreaza tot lui Mircea Sandu.", a declarat Iancu la Sport.ro.

Mircea Sandu a declarat marti ca va propune ca patronul celor de la Politehnica Timisoara sa fie declarat persona non grata.

Mircea Sandu anunta sfarsitul lui Marian Iancu

Daca va fi declarat persona non grata, Iancu este ca si exclus din fotbal. Nu va mai avea voie sa ocupe nicio functie in cadrul clubului, nu va mai avea voie sa reprezinte clubul si nu mai poate intra la vestiare sau sa stea pe banca tehnica.

C.F.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Marian Iancu, #poli timisoara, #razboi Iancu Sandu , #FC Timisoara