Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marian Iancu ironizeaza remiza CFR-ului cu Chelsea

Sambata, 04 Octombrie 2008, ora 18:27
1561 citiri
Marian Iancu ironizeaza remiza CFR-ului cu Chelsea

Actionarul clubului FC Timisoara, Marian Iancu, a ironizat rezultatul bun obtinut de CFR Cluj in fata lui Chelsea, spunand ca londonezii nu au intrat motivati pe teren.

"Chelsea a venit fara 6-7 titulari si nu este usor in ritmul in care joaca sa fii la nivel mexim in fata unei echipe care a venit cu un ascendent moral extraordinar dupa victoria cu Roma. Nu au fost foarte periculosi, dar au fost superiori. Sunt o echipa orgolioasa, si nu cred ca Ballack a jucat macar la 50% din capacitatea lui. Fundasii au fost complet neconcentrati, cu intrari neatente", a spus Marian Iancu la Sport Total FM.

Marian Iancu si-a adus aminte si de victoria de la Roma si de egalul Stelei cu Fiorentina, punandu-le si pe acestea intr-o lumina nu tocmai placuta.

"Echipele italiene au intrat prea tarziu in tur, sunt la inceputul campionatului. Roma a schiopatat cu CFR-ul, Fiorentina cu Steaua, iar Juve a mers greu cu Borisov. Roma va fi altfel la Cluj si Fiorentina la fel in Ghencea", crede Iancu.

Referitor la eliminarile lui Rapid si a lui Dinamo din Cupa UEFA, acesta crede ca sefii celor doua cluburi nu si-au dorit calificarea in faza grupelor.

"Dinamo si Rapid cred ca si-au facut calcule care i-au dus la momentul jocului in dilema daca si-ar dori sa evolueze doar in campionat pentru titlu sau sa continue si in cupele europene. Depinde foarte mult de cel care da tonul. Mobilizarea ar fi fost alta a jucatorilor daca si-ar fi dorit cu adevarat conducerea", a conchis el.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Arsenal și-a distrus rivala în derby, iar lupta pentru titlu în Premier League devine pasionantă
Arsenal și-a distrus rivala în derby, iar lupta pentru titlu în Premier League devine pasionantă
Formaţia Arsenal a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Chelsea, în meci restanţă din etapa a 29-a a campionatului Angliei. Pentru Arsenal au marcat Trossard, în...
#Marian Iancu, #CFR Cluj, #Chelsea, #Liga Campionilor , #FC Timisoara