Ziare.com

Poli Timisoara, in pragul colapsului

Joi, 15 Martie 2012, ora 07:26

   

Poli Timisoara, in pragul colapsului
Formatia Politehnica Timisoara este in pragul colapsului, finantatorul Marian Iancu anuntand ca echipa se poate chiar desfiinta in saptamanile urmatoare.

Iancu incearca astfel sa forteze mana autoritatilor locale, care ezita sa preia echipa din cauza datoriilor destul de mari.

"Este foarte greu sa luam licenta, trebuie sa recunoastem. Daca vom consolida actionariatul in perioada asta, pana la sfarsitul lui martie, vom lua licenta. Daca nu, va fi foarte greu. Timp ar mai fi si sper sa ne incadram in perioada asta.

Eu cred ca am atins maxim din cat puteam sa ating prin administrarea fotbalului in ultimii 5-6 ani. Nu cred ca exista varianta inca un an in Liga 2.

Cred ca exista varianta undeva a intrarii sub incidenta insolvabilitatii societatii pe actiuni si automat renuntarea la activitatea fotbalistica. Pentru ca noi nu vom mai duce mai departe, nu avem nici o motivatie sa ducem mai departe investitiile in fotbal la nivelul asta", a spus Marian Iancu la DolceSport.

De altfel, nu este pentru prima data cand Marian Iancu anunta un viitor sumbru pentru echipa, el dezvaluind, nu cu mult timp in urma, ca firma care a sprijinit financiar clubul in ultimii ani, Balkan Petroleum, se va retrage din fotbal.

Astfel, pentru ca Poli sa nu se desfiinteze, autoritatile locale ar trebui sa preia gruparea "viola", insa acestea ezita pentru ca clubul a acumulat datorii considerabile.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1524 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor