Primarul Timisoarei, invitat s-o preia pe Poli

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 19:47
1329 citiri
Primarul Timisoarei, invitat s-o preia pe Poli

Edilul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandru, a fost invitat public de Marian Iancu sa preia, alaturi de Primarie si de Consiliul Judetean, formatia "viola".

Iancu a raspuns, prin intermediul unei scrisori deschise, unui atac lansat de primarul orasului de pe Bega.

Iata, mai jos, reactia lui Marian Iancu:

"Dle Primar, am luat act de declaratia Dvs. din data de 7 februarie 2012. Declaratia se inscrie in contextul celor din ultima perioada si aveti perfecta dreptate. Sunt un manager incompetent, sub demnitatea functiei de reprezentare si administrare a celui mai important vector de imagine din vestul tarii si anume Clubul de Fotbal Politehnica Timisoara.

Ma certati public pe buna dreptate, iar de aproape doi ani nu beneficiem de suportul financiar al Consiliului Local ca si masura coercitiva. Toate acestea sunt sustinute si demonstrate prin faptul ca doar din vina mea nu s-a luat licenta pentru campionatul din editia 2011-2012. Ca sa simplificam lucrurile, va mai transmit inca o data ca imi asum toate cele de mai sus.

Acum trebuie sa trebuie sa trecem la fapte. Vorbele sunt de prisos. Deveniti actionar majoritar, imediat ma demiteti din principala functie administrativa si executiva, puneti oameni competenti sa faca ceea ce nu am realizat eu. Simplu, veti administra prin liberul Dvs. arbitru, fondurile alocate si acestea nu pot fi mai mari pentru anul competitional 2011-2012 de aproximativ cinci milioane de euro.

Aceasta este suma care cuprinde datoriile totale ale clubului, cat si bugetul pentru a reveni in Liga I. Datoriile la bugetul statului in 31 decembrie 2011 sunt zero, iar obligatiile de divizare le vom inchide in timp util pentru licentiere. Restul datoriilor catre actualii actionari ai Politehnicii Timisoara si anume aproximativ 4,5 milioane de euro vor fi esalonate pentru anii viitori.

Suntem dispusi sa facem diminuarea de capital sub cele aproximativ cinci milioane de euro necesare pentru ca Dvs., Consiliul Local impreuna cu Consiliul Judetean si Universitatea Politehnica sa deveniti majoritari imediat. La data prezenta, clubul acopera patrimonial sumele pe care le-am prezentat mai sus. Deci nu pierdeti nimic, deveniti proprietari gratis pe un simbol, asa cum e Clubul de Fotbal Politehnica Timisoara, investiti si va administrati singur capitalurile.

Din pozitia minoritara, in conditiile date ne vom respecta si noi obligatiile ce ne revin, cat si dreptul de a participa proportional cu sume la nevoile clubului.

In concluzie, dupa ce va saturati a ma certa public, mergeti pana la capat, asumati-va o decizie statutara din pozitia de majoritar, schimbati-ma din functie, puneti o persoana potrivita si indreptati lucrurile pentru ca se poate. Am si o propunere sigura si draga Dvs si anume pe Zambon, asta ca sa nu raman dator. Se impune o analiza rece in competitie cu retorica personalizata bazata pe o antipatie reciproca evidenta. Prezenta scrisoare reprezinta un punct de vedere serios, mai putin ironia din final, peste care puteti trece usor, fiind un politician vechi, poate mult prea vechi.

Presedinte Iancu Alexandru Marian"

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#iancu cedeaza poli timisoara, #ciuhandru poli timisoara, #Marian Iancu , #FC Timisoara