Rasturnare de situatie la Poli Timisoara

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 17:19
3279 citiri
Rasturnare de situatie la Poli Timisoara

Situatia este in continuare incerta la clubul Poli Timisoara, actiunea de cesionare a actiunilor catre autoritatile locale fiind blocata de mai multe neintelegeri dintre cele doua parti.

Desi iniatial a anuntat ca va ceda echipa Consiliului Judetean Timis, Marian Iancu s-a razgandit in ultima clipa si a intocmit un contract-cadru pentru vanzarea acestora catre CJT si Universitatea Politenhnica.

Oficialul gruparii banatene a precizat de asemenea ca miercuri a depus dosarul de licentiere pentru urmatorul sezon competitional.

"Cu privire la depunerea unui anume dosar pentru astazi, 28 martie 2012, ora 12, in vederea cesionarii intregului pachet de actiuni catre autoritatile locale, facem mentiunea ca nu au existat un asemenea termen si o asemenea solicitare. Nu cunoastem ce ar fi trebui sa contina acest dosar.

Pentru ziua in curs, ne-am stabilit ca prioritati depunerea dosarului de licentiere, cat si intocmirea unui contract-cadru pentru vanzarea intregului pachet de actiuni catre Consiliul Judetean Timis si Universitatea Politehnica, asumat de noi, actionarii Politehnicii Timisoara si depus in vederea aprobarii plenului Consiliului Judetean Timis.

In cazul in care contractul va fi aprobat, partile vor semna in cursul zilei de maine, 29 martie, moment incepand cu care FC Politehnica Timisoara va avea un alt actionar. La aceasta ora, ambele prioritati au fost indeplinite", a declarat Iancu pentru site-ul oficial al clubului de pe Dan Paltinisanu.

Politehnica Timisoara a fost retrogradata la finele sezonului trecut din Liga 1 din cauza neregulilor descoperite in dosarul de licentiere.

Banatenii incheiasera stagiunea pe locul secund si ar fi trebuit sa evolueze in preliminariile Champions League.

C.F.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Iancu vanzare Timisoara, #Timisoara licenta Liga 1 , #FC Timisoara