Iancu ii cere lui Basescu sa nu stea langa Sandu la Constanta

Sambata, 28 Martie 2009, ora 19:16
611 citiri
Iancu ii cere lui Basescu sa nu stea langa Sandu la Constanta

Presedintele gruparii FC Timisoara, Marian Iancu, i-a cerut presedintelui Romaniei, Traian Basescu, sa nu stea langa oficialii FRF pe durata meciului cu Serbia, deoarece acestia comit abuzuri in fotbal.

"Transmitem echipei nationale mult noroc si putere de lupta pentru a invinge, atat impotriva Serbiei, cat si a Austriei, participarea la CM 2010 fiind obligatorie in contextul general al sportului, si nu numai. Atunci cand joaca echipa nationala, e bine ca toti sa fim solidari. Prezenta presedintelui statului, Traian Basescu, la meciul din aceasta seara, avand o pondere majora in nevoia de suport pentru un angajament total si o motivatie superioara.

Noi, suporterii banateni ai echipei "tricolore", am aprecia gestul presedintelui de a nu accepta alaturi de domnia sa, in tribune, pe cel care gireaza nedreptatea si, in mod deosebit, abuzurile din fotbal, asa cum am dovedit de nenumarate ori ca ni se intampla noua, la Timisoara.

Presedintele Traian Basescu, ca garant al actului de justitie din Romania, nu poate sa accepte si sa tolereze langa dansul oameni de fotbal pe care ii detesta atata lume si fata de care nimeni nu are cuvinte de apreciere.

Ar fi un gest de solidaritate cu milioane de suporteri, pentru care acestia i-ar fi recunoscatori. Si ar fi un semnal pentru toata lumea, ca si in fotbal trebuie sa se intample ceva bun, poate chiar o schimbare majora. Hai, Romania!", a spus Marian Iancu pentru site-ul oficial al banatenilor.

In alta ordine de idei, intalnirea dintre reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Serbiei, din Grupa a 7-a a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial din 2010, va avea loc sambata, de la ora 20:45, la Constanta.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Marian Iancu, #Traian Basescu, #Mircea Sandu , #Mircea Sandu