Iancu: Din vara, Contra va veni la Poli

Marti, 11 Martie 2008, ora 07:47
1168 citiri
Iancu: Din vara, Contra va veni la Poli

Finantatorul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a anuntat, luni seara, ca transferul lui Cosmin Contra la gruparea de pe Bega este ca si rezolvat, acesta urmand sa imbrace din vara tricoul timisorenilor.

"Mai mult ca sigur, Contra va veni la Timisoara din vara. Din punctul nostru de vedere transferul este rezolvat. Acum depinde si de vointa lui", a declarat Iancu la emisiunea Fanatik.

Iancu i-a atacant si pe conducatorii Rapidului, despre care a zis ca nu stiu ce inseamna spiritul Rapidului: "Nici Copos, nici Rednic, nici Zota nu inteles ce inseamna spiritul Rapidului. Nu stiu de ce domnul Manea nu-i educa in spiritul Rapidului".

Referitor la golul victoriei inscris de timisoreni in partida cu Rapid, boss-ul lui Poli a recunoscut ca mingea a depasit terenul de joc si golul nu trebuia acordat: "Da, mingea a parasit terenul de joc".

Intrebat care este obiectivul timisorenilor in acest sezon, Iancu spune ca Liga Campionilor ar fi un pas prea mare pentru echipa sa si ca s-ar multumi cu o participare in Cupa UEFA.

"Obiectivul nostru este sa participam in Cupa UEFA. Liga Campionilor ar fi un pas prea mare pentru noi si eu nu vreau sa fiu naivul de servici", a mai spus Marian Iancu pentru sursa citata.

Dupa 22 de etape disputate in acest sezon al Ligii I, Poli Timisoara ocupa pozitia a patra in clasament, cu 42 de puncte, la doua de echipele clasate pe pozitiile doi si trei, Rapid si Steaua, si la zece puncte de prima pozitie, ocupata de CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
#contra, #Marian Iancu, #poli timisoara, #Cupa Uefa, #Liga Campionilor, #Rapid , #stiri Marian Iancu